| AnonimDedicat a întrebat:

Salut TPU, am si eu o curiozitate legata de firmele astea Glovo, Panda, astea legate de livrare cu bicicleta, masina, trotineta etc, vreau sa stiu daca poti sa iti faci programul cum vrei tu, sa mergi cand vrei tu si cat vrei tu, adica daca vrei sa muncesti de la 7 dimineata pana la 2 noaptea sau doar o ora pe zi si daca exista o limita de angajati adica daca is 50 de angajati sa nu poti sa te mai angajezi decat daca demisioneaza unul. Daca puteti sa imi dati mai multe detalii, orice m-ar putea ajuta in "cunoasterea" asta legata de serviciile astea.

Răspuns Câştigător
| Aurelian9921 a răspuns:

Salut, programul ți-l faci cum vrei tu
Spre exemplu limita pe zi este de 12 ore.
Poți lucra 7/7 12 ore pe zi, dar îți zic de acum? E greu foarte greu.
Poți lucra doar și o ora pe zi, dar nu îți recomand.
Și în legătură cu angajații, nu au limite de angajare personal.
Uni vin alții pleacă, dacă vrei mai multe detalii scrie-mi și îți răspund cu plăcere, salut!

2 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

E ceva mai mult decat atat, primesti o aplicatie pe telefon, care iti spune cand e o comanda in "raza ta de actiune" si o accepti sau nu... daca ai chef sau nu
deci, practic, poti munci cand vrei, cat vrei

| AnonimDedicat explică (pentru Aurelian9921):

Si de la ce varsta pot sa ma angajez? Am inteles ca de la 18 ani, dar nu se poate si mai devreme? eu anul asta implinesc 17 ani, nu as putea vara urmatoare sa ma angajez la ei, de exemplu cu acordul parintilor prin semnatura sau ceva de genul, chiar nu as vrea sa stau vara urmatoare degeaba in casa.