anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare cu privire la un contract prestari servicii dintre o firma si o persoana fizica, daca administratorul face un contract prestari servicii cu o persoana fizica, la plata unei sume de bani, administratorul cum poate sa justifice catre banca suma pe care o extrage din firma, aratand contractul respectiv sau persoana fizica trebuie sa-i factureze etc. si daca da cum se poate factura? happy Si doresc sa mai stiu, la contractul prestari servicii, unde trebuie sa ma uit sa vad daca administratorul pune anumite clauze "ascunse" sau nereguli de genul acesta prin care eu pot fi dat in judecata etc? Multumesc si astept raspunsuri.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| Andrei007007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Problema este ca eu am realizat lucrarea inainte, totul a iesit foarte bine si doresc sa facem un contract din asta prin care sa ma plateasca pentru acest proiect (legal).

Eu deocamdata nu i-am dat lucrarea, prima data trebuie sa-mi plateasca si dupa i-o dau happy Deci nu e problema asta

Pai si cum sa-i dau factura daca eu nu am nici PFA nici firma? De asemenea pot face si eu acel contract de prestari servicii si dupa sa-l dau lui sa-l semneze sau cum se face mai exact?

Pai asta zic, vreau sa-mi faca un contract de prestari servicii timp de o luna de zile, oricum proiectul e finalizat doar ca trebuie sa-mi vireze suma de bani pentru el astfel incat sa nu am probleme cu legea. PFA sau firma nu vreau sa-mi fac deocamdata, ramane de vazut in viitorul apropiat asta.

Eh, pai sunt prieten cu ei happy Dar doream sa stiu modalitati prin care pot presta serviciile mele legal, ca plata e ultimul lucru de care discut de fiecare data.