Cam 15k e suma de la care bancile sesizeaza autoritatile pentru suspiciunea de spalare de bani. In cazul WU, cred ca astia te trombonesc aiurea. 2k e o suma ridicol de mica in contextul dat.
A gresit omul.a vrut sa spuna ca nimeni nu l-a putut lamuri.nu mai fi asa infatuata si lasa ironiile cand nu isi au rostul.te cred, e amuzant uneori, dar omul are o problema serioasa, a pierdut o suma importanta de bani si nu au rost aceste arogante din cauza unei exprimari gresite.
Nu exista asa ceva. Te duci frumos si ceri sa vorbesti cu cineva care are habar sau apelezi la OPC. Mi se pare ridicol. Pai ei oricum te indoaie de comisioane, cum naiba sa fie o limita totala de transferuri?
E o prostie asta cu limita. Eu am trimis in tara si cand eram in tara tot asa primeam o gramada de bani. 5000 de euro daca era limita cred ca o depaseam in 4-5 luni. Nu are cum. trimit de 7-8 ani. Deci iti dai seama ca daca era o limita era depasita de muuuult timp. Du-te si verifica tranzactia. Mai ai chitantele? de la retragere sau depunere. Vorbeste cu administratorul sa vezi care a fost eroarea. Sper sa ii dai de capat intr-un final. bafta si astept sa revii cu un reply!
Salut, pai problema este ca am MTCN`ul pe site la WU imi apare " Disponibil pentru preluare de destinatar " dar banii nu mai exista ieri am vorbit cu cei de la WU si mi-au spus ca exista o anumita limita de tranzactii si probabil s-a atins limita si cand am intrebat care este limita de tranzactii si suma totala a banilor mi s-a raspuns ca nu imi poate da detalii de genul si de asta am intrebat sunt curios cat este aceasta limita.
Termina cu spamul daca nu ai un raspuns sau o parere te rog frumos, merci!