Depinde la ce va dori managerul de magazin sa te repartizeze, eu de exemplu, am avut la inceput raionul legume-fructe unde faceam prelucrarea paletilor la raft, apoi preturile dp tableta si apoi verificarea marfii sa nu fie in termenul de expirare / sa nu mai fie proaspete, apoi am fost casier, unde trebuie sa fii mai "diplomatic" si dibace de maini mai ales daca e toiul verii si lumea vine in supermarket si la final pe biroul de informatii unde aveam destule informatii despre intreg magazinul si cum merg lucrurile pentru a indruma / cunoaste unde / cum sa rezolv problemele clientilor. mai pe scurt, trebuie sa te adaptezi rapid intr-o luna cu postul respectiv si sa arati repede ca te adaptezi, apoi seful tau direct o sa discute cu managerul daca ai mai buna dibacie pe alt "sector"
Nu recomand, mai bine te angajezi ospatar, la un cazino sau chiar food delivery.
Doar dupa ce iei BAC-ul te poti angaja ca lucrator comercial!
La 17 ani poti fi angajat ca lucrator in magazie, cari marfa, o pui pe raft, speli pe jos si cam atat.