| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

Salut TPU, cat de incredere sunt fan curier? De o sapt si ceva astept colet de la ei si nici macar un masaj nu am primit!

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti sa suni si vezi ce se intampla

suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte de incredere
niciodata nu am avut probleme cu ei
poate problema e de la cel care a pus coletul ca de altfel in max 48h ei livreaza.

| sierra1 a răspuns:

Fan-ul e doar transportatorul, intrebarea e: cine e expeditorul?

| Frank51 a răspuns:

Până și poșta română este de încredere, ideea este că până și cei buni mai fac greșeli.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Sunt de incredere. Am primit si am trimis colete si nu am avut probleme. Incearca sa ii contactezi si sa vezi ce s-a intamplat. Posibil totusi sa fie o problema la cei care trebuiau sa trimita coletul.

| RobertMoon a răspuns:

Depinde de cei de la care ai cumpărat respectivul lucru. Fan Courier doar ți-l livrează, de obicei in 2-3 zile lucrătoare.

| Legion7X a răspuns:

Eu nu am avut probleme cu ei. Ai sunat la ei la sediu, să vezi daca a ajuns vreun colet pe numele tău?

| MeisterSchnitzel a răspuns:

În clasa a III-a aveam așa-numitele "lecturi lunare" (adică doamna învățătoare alegea o carte de la Editura Arthur, o comanda în 22 de bucăți prin "Fan curier" și ne punea să o citim în decurs de 30 de zile sub amenințarea că ne pune întrebări din carte și ne dă calificativul "Insuficient" dacă nu știm; bineînțeles că nu ne-a ascultat niciodată). Așa de mult a întârziat o livrare de la "Fan Curier" că n-am avut carte pe luna februarie! laughing

| Țoglă a răspuns:

Verifică awb, și dacă coletul se află în posesia Fan de o săptămână, ia contact cu ei.
Nu ai awb? Solicită l de la expeditor.