anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea face bani rapid? Mentionez ca sunt minor. Dau funda. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| bystefu a răspuns:

Daca ai timp liber mult, si un PC cu conexiune buna la internet, am un proiect in desfasurare.Lucrez la un site de filme online, mult mai diferit cu ce este pe piata.Am si niste programe in care poti adauga un film de 700 MB in maxim 5 minute pe 3 servere deodata.De asemenea si un program ce-ti pune subtitrarea pe film (hardcoded) in cateva minute, astfel neexistand probleme cu traducerea acestuia. Daca esti interesat lasa-mi mesaj si te-anunt cand e gata.(banii se fac in functie de vizualizarile filmului, ex (1000 de vizualizari = 5 euro). Ar trebui sa tii cont, in urma unui audit facut de mine, site-urile din domeniu au in jur de 70.000 - 90.000 de vizitatori.Bafta!

2 răspunsuri:
| AlyRafaello a răspuns:

Te timp de vara, sa te "angajezi" la impartit pliante in mall sau ca servitor la o terasa, daca stai intr-un oras cat de cat mare, va fi ok

| Antonies a răspuns (pentru bystefu):

Sunt eu interesat. Cum te pot contacta? Si eu sunt minor (16 ani) si as vrea sa imi castig singur banii de buzunar