Daca gasesti sa inchiriezi un spatiu bun intr-un cartier nou ai putea sa iti deschizi o alimentara. Invesitia in mare consta in prima serie de marfa de la distribuitor adica umplii magazinul cu marfa de cateva sute de milioane, distribuitorul iti aduce rafturi, vitrine frigorifice tot si apoi cum ai vandut un produs la care ti-ai adaugat profit, cum vine de dimineata si iti aduce altul si tot asa continui sa vinzi. Adaosul nu va fi mare dar iti angajezi o femeie sau 2 daca vrei sa tii non stop si poate fi bine. Eu am un prieten care si-a deschiz intr-un cartier de vile si nici un alt mini market sau alimentara nu exista in zona. Toti vecinii cumpara de la el si are vanzari de vreo 50 de milioane pe zi. Din care vreo 10 profit...
Incearca sa faci o crescatorie de ciuperci. Din cate am vazut eu pe diferite site-uri se castiga bine din asta.
In orice afacere cheltuielile sunt mult mai mari decat profitul care ti-l doresti tu. Eu spre exemplu am un magazin de prajituri si cam asta a fost profitul pe luna asta dar sunt doar la inceput. probabil daca pana in vara nu reusesc sa castig mai mult de atat voi inchide. Adica dupa ce platesti chirie, angajati, contabil, firma de paza, curent, apa, protectia muncii si multe altele, care insumate inseamna cel putin 1500 2000 de euro, sa mai ramai cu doar 500 e cam putin.
Dacă ar fi fost așa ușor cum speri tu, nu ar mai fi existat atât de mulți șomeri.
De asemenea cei care dau sfaturi diverse pentru afaceri, nu au nici cea mai vagă idee ce implică orice gen de afacere, în afară de investiția inițială.
Pur și simplu nu merită să investești într-o afacere nouă acum, pentru că vei ajunge în sapă de lemn, când cheltuielile vor ajunge să depășească profitul.
Eu castig 150$ pe luna cu aceasta afacere daca te intereseaza citeste cate ceva aici http://freeonlinemonney.blogspot.ie/2012/11/uinvest.html
Salut,te pot ajuta eu cu ceva. La inceput nu o sa iasa 500 euro cat vrei tu, dar aici depinde de tine.
Nu este vorba de click-uri, sau alte prostii de genul dat.
Pentru alte detalii, astept sa vorbim in mess.
ID: achetrus
Salut!
De unde esti? in ce oras ai deschis afacerea ta si in ce oras prietenul tau?
Mariand67 întreabă: