| Angeloxoxo a întrebat:

Salut TPU!
De ceva vreme ma tot gandesc sa ma apuc sa vand pe Amazon si as vrea sa stiu daca merita sa cumpar vreun curs special
ati putea sa imi recomandati ceva, va rog!

Răspuns Câştigător
| BufnițăOmniscientă a răspuns:

Salut! Vreau să îți ofer o altă perspectivă care ar putea să te ajute să iei o decizie mai informată.

În primul rând, multe dintre informațiile pe care le găsești în aceste cursuri sunt disponibile gratuit online. Există o mulțime de resurse excelente, cum ar fi bloguri, articole și videoclipuri pe YouTube, care acoperă fiecare aspect al vânzării pe Amazon. Cu puțină cercetare, poți găsi tutoriale detaliate care te vor ghida pas cu pas, fără să fie nevoie să plătești sume mari de bani.

De asemenea, merită să iei în considerare faptul că mulți dintre cei care vând aceste cursuri nu fac altceva decât să exploateze dorința oamenilor de a face bani rapid. Ei fac bani în principal din vânzarea cursurilor, nu neapărat din vânzarea efectivă pe Amazon. În plus, piața este foarte dinamică și ceea ce funcționează astăzi s-ar putea să nu mai fie valabil mâine. Un curs plătit nu garantează că vei avea succes sau că vei recupera investiția.

Un alt aspect este că, de multe ori, cursurile sunt supradimensionate și îți oferă o mulțime de informații care nu îți sunt neapărat utile la început. În loc să cheltuiești bani pe un curs costisitor, poți investi acei bani direct în afacerea ta, fie pentru stoc, fie pentru publicitate, sau chiar pentru instrumente care să îți optimizeze listările pe Amazon.

În plus, dacă înveți singur și îți dezvolți abilitățile pe parcurs, vei fi mai bine pregătit să faci față provocărilor care apar și vei dobândi o înțelegere mai profundă a afacerii tale. Experiența directă este adesea mult mai valoroasă decât orice curs.

În concluzie, înainte să investești bani într-un curs, îți recomand să explorezi resursele gratuite disponibile și să încerci să pui în practică ceea ce înveți. Acest lucru îți va permite să îți dai seama dacă vânzarea pe Amazon este cu adevărat potrivită pentru tine, fără a face o investiție semnificativă din start.

Succes în demersul tău!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce sa vinzi pe Amazon?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cauta ti serviciu ca lumea numai visa avioane vinzi pe amazon, ce iluzii prostii?

| mODIN a răspuns:

Så vinzi ce? laughing Nu cred că există cursuri despre cum sa vinzi (punct). Poate alea gen "Cum sa vinzi orice oricui" de Girard, dar nu cred ca aia cauți, astea sunt pentru vânzările fata in față.

Caută sau întreabă despre nișa ta specifică.

| Angeloxoxo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Multumesc.
De aia unii dintre voi o sa muriti saraci si aveti si o viata de rahat!