| R7R12 a întrebat:

In vara vreau sa imi cumpar tableta Allview Alldro Speed(649 RON) (as dori si mai repede), dar nu stiu cum sa fac rost de bani. In vara va fi ziua mea, asa ca stiu ca voi primii ceva bani dar nu stiu daca imi vor ajunge. As vrea sa imi ziceti niste metode pentru cum sa fac ceva bani, mentionez ca am 13 ani si voi face 14 in 25 iulie. M-am inteles cu parintii sa imi dea every day 2 lei. Nu se pune problema sa lucrez in casa ca sa imi dea ei bani... Va rog, dupa cum am spus sa imi ziceti cateva metode pentru cum sa fac bani repede. P. s: sunt din Baia-Mare, Maramures.

Răspuns Câştigător
| Answer17 a răspuns:

Pai de exemplu ai putea sa te duci la o farmacie si sa le ceri la-ti dea pliante sa le imparti pe strada. din cate am auzit se plateste cu 20 de lei ora.

9 răspunsuri:
| kyGirL a răspuns:

Pai mergi pe timp de vara sa lucrezi undeva mai strangi bani de la bunici parinti etc...mai ceri sa te ajute si prieteni buni si le dai bani pe parcurs...

| Teodoora a răspuns:

2 lei pe zi iti da? laughing

| camryn a răspuns:

Pai ori ptc, ori site-uri de sondaje gen http://www.AWSurveys.com? R=camryn. In fine, n-ai cum sa castigi prea repede cei 649 RON, poate doar daca combini internetul cu un job pe timp de vara (care e mai sigur decat prima varianta)... Oricum, succes!

| Necomercial a răspuns:

Simplu,te apuci de furat! sau cauti fier vechi(e la moda la fel ca tableta aia care vrei sa ti'o cumperi)

| alecs17 a răspuns:

La 14 ani tie iti trebuie tableta? inseamna ca la 16 ani o sa vrei un seria 7. stai linistit cu telefonul pe care il ai acum ca e mult peste nevoile tale. abia termini generala si vrei tableta....mergi si cumpara acadele

| Ivanaaaaa a răspuns (pentru alecs17):

Si eu vreau o tableta la 14 ani, dar e treaba fiecaruia ce face cu banii castigati

| R7R12 explică (pentru alecs17):

Nu cred ca e problema ta ce doresc eu sa-mi cumpar. tableta mi-am cumparat-o. nu ma consider un utilizator "normal" de computer, in sensul ca tot timpul vreau mai mult...

| Dewly a răspuns (pentru alecs17):

Pai ba ghita... eu am 11 ani si tot vreau tableta pentru ca n-am telefon. si ce-i cu partea aia cu acadelele? mata cati ani ai de ai trecut de supt acadele? poate ca tu acuma vrei lego ninjago spargatoru de piatra a lu coole. fiecare copil are o dorinta si el sau ea isi doreste o tableta. asa ca nu te lua de dorinta ei!