| sandres a întrebat:

Salut TPU,
M-am apucat de curand de cursuri de masaj, destul de aprofundate. Vreau sa știu cât se poate câștiga din meseria de maseur ca freelancer? Trecând peste faza cu "pasiune" și "cât de bun esti", pentru ca mai nou, am descoperit ca ma atrage aceasta activitate cunoscandu-i și beneficiile medicale.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| RxTx a răspuns:

Pasune insewmna erotic complet? Asta si vrut sa spui?

Sau masaj si gata
Ot ca sunt doua tipuri de masaj

Comolete sau terapeutice

Din masaj rerapeutic am o amica care de la fiecare om pe care il maseaza ia aproximativ 70 lei
Si merge la ei acasa

Sau din masaj complet cunosc o tailandeza prietena unui amic
Si a inceput cu 50 lei de client iar acum fara 100 lei de client nu serveste pe nimeni. Si vin clientii la ea acasa
Are 8 clienți / zi
Le alica aproximativ 45 minute in medie cu tot cu dus si stat de vorbă în total.

Mai cunosc o tailandeza emigranta saraca care fara rusine a venit pe la oarterul blocurilor pe unde stateau barbati la bere si a spus ca ea face masaj s-a oferit sa faca graris le-a facut mica demo si pe urma barbatilor le-a olacut masaj din ala cu pârâit de oase. Tras capul intr-o oarte cu oâiritul coloanei vertebrale...
Si a inceput sa prineasca bani de la oameni din parcare si primea de la unul pe outin masaj gen 6 minute 15 lei
De la altul 10 minute 25 lei
Atii o luau si acasa la ei sa le faca masaj in casa si le lua câte 60 lei
Dar avea multi si repede repede unul dupa altul facea fata bani putini dar de multe ori si nu neaparat pe multa munca ci era foarte buna in ceea ce facea stia sa facs sa cârâie să pocnească să trosnească omoolații coloana gleznele tot corpul nu exista defet sa nu il demonteze nu exista incheierura pe care sa nu o desurubeze
Și îți reda mobilitatea
Pe mine ma facea sa ma simt 20 ani mai tânar și eu ii dădeam câre 60 lei o data pe luna in rest cand ne vedeam ii dadeam gen 20 lei in medie.
Apoi fata sa ajuns nu i-a mai fost doame a ajuns sa isi inchirieze un apartament
Apoi a inceput sa faca si masaj erotic si acum cere 100 lei / oră

2 răspunsuri:
| sandres explică (pentru RxTx):

Nu ma refer la erotic, ci pur terapeutic.
Ms pentru răspuns happy

| RxTx a răspuns (pentru sandres):

Cunosc un rus ce ia 700 lei pe un masaj
Dar cauta si tu vatra luminoasă
Scoala de masaj
Si poate găsești facebook.sinstai de vorba cu maseurii de acolo

La mime mai venea o fata de acolo de sl scola aceea de masaj pentru nevazatori
Si imi lua maxim 70 lei pentru 50 minute masaj normal terapeutic

Dar mai nou merg la.masaj tailandez la o tailamdeza acasa cu finalizare si masaj bun de calitate si imi ia maxim 100 lei
Dar ma dezmembreaza bucata cu bucata incheietura cu incheierura apoi ma.remonteaza