Pentru moment nu te mai gandi la masina.
Invata, termina scoala, o facultate si gaseste-ti un job bine platit sau deschide-ti o afacere si apoi gandeste-te la "achizitionarea unei masini".
Grow up! Nu e nici o problema ca "mai ai putin si faci 18 ani si nu ai masina"! Mai strange inca 500 de lei (sa ai cam 1500 pe acolo) si cumpara-ti o trotineta electrica. Crede-ma ca e destul pentru tine deocamdata ca sa te plimbi prin oras si mai stiu eu pana unde vrei sa te duci; si e si foarte practica.
Toti avem vise, dar nu te gandi niciodata ca lucrurile vor pica din cer. Lupta pentru ceea ce iti doresti, invata, maturizeaza-te intai si o sa ajungi departe.
Mult succes!
5 000 de euro? 8 000 de euro? pustiule, astea's sume de bani pentru oameni care au putere.Eu am strans din 3 parti, am avut si eu, si parintii mei, si bunici, abia am strans 2500 de euro sa luam o masina din salari modeste.In plus, ce sa faci tu cu o masina de 5 000 de euro? sa faci accident cu ea? cai multi putere multa, experienta 0? din 30 de ore de soferie, crezi ca devi sofer? Abia oameni care au 10 ani de condus, si tot nu prea au putere sa se abtina sa calce pedala cand stie ca au 200 300 de cai putere.Stai cuminte in banca ta, ia un harb de 500 de euro, sa inveti sa conduci mai intai.Permisu nu te face sofer, multi il au degeaba!
Lasa masina aia tio cumperi cand ai munca si contract permanent. La 34 de ani am reusit sa imi cumpar o masina de 22000£
Loool, 5000 euro masina pentru oameni care au putere? Pai atunci masinile de 30.000, 60.000, 100.000 pentru cine mai sunt?
5000 euro masia puternica, cai multi... Loool la 5000 euro daca gaseste un Logan 1.4 65cp e masina puternica?
Esti pe langa realitate
Cand ti si familia traiti din 700euro pe luna e clar ca masina nu e o prioritate.
Cand vorbesti cu un om, care el si familia lui au cam toti minim pe economie, si iti platesc ratele etc, aia sunt bani mosule.Dar tu daca ai cam 1000 de euro salariu, poatem ai mult, e normal sa nu ti se para bani.Bogatu,niciodata nu ii va crede saracului Aia 30 000, 60 000 cat spui tu, noi sarantoci de rand care suntem pe minim pe economie spunem ca ala face cat un apartament
De ce spui de 5000-8000 de euro pe luna daca nu ai bani respectivi? cumpara-ti o masina de 2000 de lei si multumeste-te mereu cu ceea ce ai, altfel vei fi intotdeauna nemultumit