Nu nu am fost eu, am fost anuntata de homebanking cum mi-au luat acesti bani. Nu aveam de ce sa-i platesc din moment ce de 1 an nu-l mai folosesc. Am ajutat un vecin sa-si expuna munca pe site si acesta nu m-a mai platit, cu ce sunt eu datoare sa ii platesc contractul la wordpress din moment ce el nu mai vrea.
Multumesc! Le-am trimis mesaj, am urmat ce mi-au spus sa fac, acum astept sa vedem in cat timp imi vor trimite banii inapoi.
"de 1 an nu-l mai folosesc. Am ajutat un vecin sa-si expuna munca..."
tare mi-e teamă că răspunsul e la vecinu'
Vecinul nu avea treaba. Pe wordpress era trecut contul meu bancar si numai eu si sotul aveam acces la site, pentru ca noi ne ocupam de expunerea muncii lui pe internet. El ne platea doar pentru site si tot ce mai dorea dansul. Asa ca nu mai te gandi la multe. Scrie clar in cont cine a sustras banii.
Fac si eu o paranteza fara legatura cu subiectul in cauza, dar wordpress au unul dintre cele mai bune relatii cu publicul, suport clienti, nu precum cacatii de la google carora le-am dat cateva mesaje acum cateva luni si nu au raspuns niciodata, niste tocilari infecti care nu au niciun respect pentru clientii lor.
Imi pare rau! Cu Paypal nu ai reusit sa iei legatura pentru recuperarea banilor, ca totusi banuiesc ca asa s-a facut si pe Google transferul? M-au ghidat cei de la Wordpress ce setari sa fac in contul de la site, mi-am eliminat si contul bancar si i-am rugat sa-mi returneze suma luata si sa inchida site-ul. Acum nu stiu in cat timp imi revin banutii! Oricum astept, sper sa primesc un alt e-mail de la ei.
~Scrie clar in cont cine a sustras banii~
din cont sunt virați/tranferați nu sustrași, atâta timp cât tu nu ai stopat plățile
Asa ca e bine să te gandești la multe...
Vezi ca nu cunosti tot sistemul bancar din strainatate. Uite ca la mine mentioneaza cine a sustras suma de... Vad orice plata unde se face si cine ia. La Banca Nationala a Greciei au sistemul total diferit fata cel din Romania la care da, acolo nu pot vedea nici cu homebanking (detin si card la BT).
~Vezi ca nu cunosti tot sistemul bancar din strainatate~
nu am pretenția asta
Dar tu schimbă noțiunea "sustras" - plata e făcută doar din vina/neatenția ta, așa cum am spus mai sus
Dragul meu, oricui se poate intampla, nu cred ca este vina mea din moment ce nu m-au intrebat daca pot sa-mi ia banii din cont pentru ca asa este si normal. Cazul este inchis. Punct. Ce-ti mai place sa faci atatea discutii pentru nimic. Daca ai fi fost dragut m-ai fi ajutat asa cum a fost membrul Sn4k3, scurt si la obiect, dar tu ai vrut sa cauti acul in carul cu fan. Vrei sa ajuti, bine, vrei sa critici, treci mai departe, ca n este cazul.
Numai bine!
Ideea e să-ți asumi acțiunile nu să cauți vinovați acolo unde nu sunt
La fel de bine!
Nu mai trage concluzii greșite până nu cunoști problema. Este ușor să judeci și greu sa analizezi problema. Nu am acuzat pe nimeni, lol! Tu ai fost acela de a acuza pe vecinul, te contrazici de unul singur și arunci mâța peste gard aiurea. Încetează să presupui atâta că nu ajungi nicăieri cu aceste vorbe.