Ai putea incepe sa inveti despre un domeniu, cand vei ajunge la varsta de 18 ani ai putea pune in aplicare ce ai invatat in toti acesti ani.
Da are sens sincer, dar as vrea ceva ce sa fie part-time pe langa scoala, m-am gandit la foodpanda/glovo dar trebuie sa ai min 18 ani...
Daca ai o conditie fizica buna poti sa te angajezi ca ospatar iti trebuie doar acordul parintilor sau ai putea sa te angajezi ca salaor la diferite constructii, sa faci material, sa aduci paterial, sa faci curat, etc.
Poti si la varsta de doar 14 ani?
Conditia fizica, o buritca acolo, nu foarte mare...
Fara carte de munca logic, ai putea sa te duci la toate restaurantele/cafenelele din zona si poti intreba daca are nevoie de angajati si ii poti spune ca ex:pot munci de la 6 dimineata pana la 12 noaptea, pot lucra in echipa dar si singur, nu ai nici o problema de sanatate, etc
Sunt diferite site-uri si aplicatii pe care poti face recenzii si altele pentru bani.(nu e mult, dar e ceva)
https://www.dreamhomebasedwork.com/online-jobs-for-teens/
Dacă te pricepi la muzică și asculți foarte mult EDM, progresive house, Arim Van Buuren, Alan Walker etc
Poți deveni co-producatorul meu, mă ocup cu producerea de muzică house și EDM (daca vrei să știi ce înseamnă aceste stiluri caută NoCopyrightsound pe YT) iar daca recunosti stilul și asculți dă-mi mesaj la baronalberto265@gmail.com
Nu vei plătit, dar vei învață experiență și poate vei deveni popular
Singura mea relatie cu muzica e doar ca, cant un pic la pian, cam nimic mai mult, si nici aici mare experimentat =)
Mersi, o sa arunc un ochi peste site sa vad daca gasesc ceva ce sa ma atraga...