| Derude a întrebat:

Termin acum liceul si as dori sa ma duc o perioada in Anglia ca sa imi strang niste bani si as vrea sa ii investesc cand ma intorc. Ce imi recomanati? La ce suma as putea sa ma intorc si in ce as putea investi cam 5000 euro ceva de genul. Tatal meu mi-a recomandat sa imi iau o masina, sa o pun pe taxi si sa mai fac ce vreau, doar ca nu stiu cat de cautate vor mai fi taxiurile pe viitor, ca el spune ca treaba merge tot mai greu. Sunt foarte confuz si am nevoie de ajutor, va rog!

2 răspunsuri:
| Andrey_DjWolf_1996 a răspuns:

În primul rând trebuie să vezi ce îți place sa faci( nu ma refer la dormit laughing ) si din acel lucru încearcă să faci un business. Ex: iti place sa vezi filme, incepe un blog si vlog despre critica cinematic; iti place sa fotografiei, devino fotograf; iti place sa faci sala, devino antrenor personal; presupun ca ai inteles ideea de baza.
Suma de 5000 £ este perfecta pentru un start in orice. Taxi, nu as recomanda fiind ca daca depui efort si interes se poate mai mult de la viata.

| Derude explică (pentru Andrey_DjWolf_1996):

Chiar m-ai nimerit. Imi place foarte mult sa fac sala si m-am gandit la varianta de antrenor personal. Dar in ce ar trebui sa investesc ca sa devin antrenor? Cursuri sau?