| Unknown55 a întrebat:

Salut TPU! Un tovarăș mi-a trimis ieri pe la ora 15:00, adică sâmbătă, niște bani pe card și nici pana acum nu ii am în cont, aveți idee cât durează? Țin sa precizez ca eu sunt la BRD.

Dau funda!

14 răspunsuri:
| ZappyTv69 a răspuns:

Depinde de sumă. Poate lua chiar și o zi, nu-ți face griji. Dacă el este la BRD ar fi luat probabil mai puțin. Nu te îngrijora, îți vor ajunge banii astăzi. Daca este suma mai mare, va dura mai mult (zic din experiența).

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Maine, ieri si azi nu lucreaza băncile

suntserios
| suntserios a răspuns:

In weekend nu se fac tranzacții interbancare. O să îi primești luni

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ZappyTv69):

Duminica bancile nu lucreaza, au program de luni pana vineri, deci ieri si azi au fost inchise.

| ZappyTv69 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Vai! Inteligenta sunt. n-am văzut data. adevărat, in weekend nu lucrează băncile

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Maine primesti banii după ora 12

| haileewatson a răspuns:

In weekend nu functioneaza tranzactiile.

| ZappyTv69 a răspuns:

In weekend băncile nu lucrează. Dar pot primi funda? (Pt răspunsul mai lung)

Bula
| Bula a răspuns:

In maximum o saptamana poti avea banii pe card.

| Crackman a răspuns:

Fiind sambata nu ii primesti decat luni seara

| Catalin77945 a răspuns:

Ii primesti luni, sambata si duminica sunt nelucratoare

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Banii nu sunt și nu se transmit pe card. Băncile nu lucrează sâmbătă. Durează 24 de ore.

| AndreiRobert312 a răspuns:

Transferul in aceiasi banca se faca in aceiasi zi lucratoare, dintr-o banca in alta a doua zi. E vorba aici de zile bancare lucratoare.

| Brizbriz a răspuns:

Regula e o zi lucratoare, deci bagati sambata, nu ii vezi pana luni, si asta dupa cel putin 3-4 ore dupa 9 dimineata cand incepe programul

data viitoare sa tii trimita prin Western Union, ajung instant si sunt WU in case de schimb care sunt deschise si in weekend

sau sa tii bage cu card bancar in revolut/monese, iar, intra instantaneu