Este nevoie de un cadru medical avand competenta de medic - in rest dispozitivul de biorezonanta magnetica se utilizeaza in medicina alternativa pentru preventia unor boli, insa nu are caracter terapeutic si nici certitudinea analizelor realizate decat prin compararea lor cu analizele clasice. Recomandarea mea este sa nu investiti bani in asa ceva deoarece mai devreme sau mai tarziu veti vedea ca nu merita. Sunt deja foarte multi care utilizeaza acest dispozitiv, oamenii s-au convins de "puterile" lui si e destul de greu sa va recuperati investitia initiala, cu atat mai mult cu cat trebuie sa platiti si un medic sa interpreteze rezultatele.
Multumesc mult pentru raspuns.
Am aflat (dupa ce am postat intrebarea pe tpu.ro) ca detalii pe aceasta tema pot afla la Autoritatea Nationala pentru Calificari, website-ul lor este www.anc.gov.ro
Oricum un astfel de aparat as cumpara NUMAI DACA as fi intai acceptata de o firma sa lucrez intr-un astfel de domeniu. M-am gandit la a fi concesionara pe un vapor de croaziera. Daca as gasi o companie care sa accepte serviciile mele intr-un asemenea domeniu si sa aiba un pret acceptabil pentru chiria spatiului de lucru pe care mi l-ar oferi, as cumpara aparatul; ALTFEL NU m-as aventura sa-l cumpar, caci in orasul meu exista deja asa ceva (eu cunosc 2 terapeuti).
Intai voi cauta pe GOOGLE sa avd daca gasesc macar niste demonstratii sumare (mostre) ale soft-ului cu care lucreaza acel aparat, pentru a vedea daca pot intelege soft-ul si daca m-as descurca cu el. De invatat, as invata pe parcurs.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut.
Buna ziua.
Multumesc mult pentru link-ul trimis. Am accesat website-ul si este interesant.
Desi nu are informatii despre produsul care ma intereseaza pe mine, are o gramada de informatii utile. Mi-a placut mai ales tab-ul Digital Downloads - E-books. Aici se gasesc destule carti electronice interesante pentru pretul de doar 1 dolar - wow.
Sigur am sa recomand acest wesite si cunoscutilor mei.
Multumesc inca o data si va doresc o zi placuta.
Trebuie sa stiti cati ofera acest serviciu si tarifele cerute! Daca sunt mult prea multi s-ar putea ca recuperare investitiei sa se faca in 20 de ani.
Sunteti sigura ca acest tratament are rezultate pozitive? Sunt studii independente sau platite de vanzator?
Daca raspunsurile sut afirmative cred ca urmatorul pas e sa cautati si sa cititi legislatia in vigoare referitoare la medicina alternativa!
andraandraada întreabă:
anonim_4396 întreabă: