| MaLong a întrebat:

Salut, TVA-ul include si transportul?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu, transportul include si TVA.
Se include TVA atat in pretul cu amanuntul al produsului cat si in pretul transportului.

7 răspunsuri:
| MaLong explică (pentru Ioandelasal):

. am intrat pe un site, si acolo era asa : TVA inclus, dar nu zice nimic de transport, deci... ce sa inteleg?, dau funda happy big grin

Pai, am intrat pe un site care zice ca TVA inclus, dar nu zice nimic de transport, ce sa inteleg, trebuie sa platesc si transport sau nu?, dau funda happy

Pai, am intrat pe un site care zice ca TVA inclus in pret... deci, trebuie sa mai platesc transportul sau nu?, dau funda big grin

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru MaLong):

Inseamna ca TVA era inclus in pretul produsului. Ca sa vezi cum este cu transportul, respectiv cine il plateste, trebuie sa vezi conditiile de livrare.

Ioandelasal

De obicei se plateste si transportul dar se livreaza si gratuit daca produsul cumparat este de cel putin o anumita valoare. Ti-am spus sa te uiti la conditiile de livrare, acolo spune cum este cu transportul.

Pai nu este un site precum OLX, sau altele, e unul oficial, daca vrei sa ma ajuti, de aici vreau, si nu stiu. http://www.vivasportshop.ro/index.php?page=product&id=1458

Ioandelasal

Da-le un telefon sau scrie-le un mesaj si intreaba despre conditiile de transport, din ce am vazut nu le au pe site.