| ZyRRe a întrebat:

Salut. Vin și eu cu o întrebare, poate cineva a mai făcut sau știe. Am o sumă de bani($) pe paypal. Cum aș putea face să îi retrag pe card fără ca cei de la pp să perceapă comisioane? Mă gândeam la niște platforme care acceptă plăți cu paypal și fac plăți pe card(cum ar fi platformele pentru pariuri sportive online) dar încă nu am găsit niciuna. Sau poate alte variante? Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde de produse. Iti cumperi pur si simplu chestii pentru tine. Depinde de suma. Retragi pe card maximul ala zilnic nu mai stiu cit e, eu scoteam 100 EUR - vezi ca e de preferat sa pui moneda default EUR, nu USD, ca limita tot de 100 ramane. La 100 EUR retrasi pe card, comisionul PP era ceva de genul 1-1.5. Nu mi se pare un capat de tara. Toata chestia e sa nu retragi ca talimbul cate 10 EUR, pentru ca atunci de fiecare data o sa platesti vreo 1 EUR per tranzactie. Era o limita minima. Nu stiu ca nu am mai folosit PP de o mie de ani, doar ce mai primesc cate un dolar-doi de ici-colea in contul ala, nu mai intereseaza sa retrag.

13 răspunsuri:
| SharpEagle a răspuns:

Card de debit PayPal. Ai asa ceva, nu?

Alte info:
https://www.sapling.com/2076725/withdraw-money-from-paypal-
account

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ce naiba faci sa te trezesti cu diicotul peste tine cu mascatii, lasa i acolo banii, orice tranzactie ilegala se pedepseste cu inchisoarea, asta cauti? Si banca stie cînd faci retrageri nu poti face retrageri fara sa achiti comision băncii, acel comision se retrage automat din card pentru cheltuieli administrare card.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ia si cumpara niste produse de pe ebay/amazon/site-uri chinezesti, apoi vinde-le aici. Altfel, te taxeaza PP cand retragi.

| ZyRRe explică (pentru SharpEagle):

Nu am. Mi-aș dori, dar cei de la paypal au dezactivat cardul de debit pentru români

| ZyRRe explică (pentru GabiDumitrescu):

Nu știu dacă aș ieși mai bine decât dacă aș plăti comisionul la paypal. Să zicem că vând toate produsele, dar nu cred că le-aș putea vinde cu același preț

| ZyRRe explică (pentru anonim_4396):

Hai frate las-o așa laughing crezi că te caută diicotul pentru 500$?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ZyRRe):

500 de dolari sunt niste bani si daca tu fraudezi banca ei nu o sa stea asa fara sa faca nimic te vor căuta si vei plătii datoria, daca tu crezi ca 500 de dolari valoreaza un leu care il pierzi si nu i dai importanta este problema ta. Iar sa pariezi online la pariuri sportive sunt bani aruncati degeaba pe ceva ce nu vei cîstiga.

| mastadont a răspuns:

Eu zic să nu te complici și să-i retragi direct pe card, comisionul nu e atât de mare încât să merite stresul.

| SharpEagle a răspuns (pentru ZyRRe):

Mai degraba iti faci un cont de ebay nou si pui la vanzare niste chestii, dupa care le cumperi tot tu, dar cu contul de ebay asociat contului de paypal. In felul asta iti faci tie insuti plata din paypal in celalat cont.
Dar nu stiu sigur care-s comisioanele Ebay, n-am vandut pe acolo. Vezi si tu daca-s mai mari decat cele de la retragere.
Contul nou ar putea fi chiar si al unui amic, ca sa nu te intrebe cineva de sanatate....Si-ti da el banii dupa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din ce vrei să trăiască cei ce te ajută să utilizezi banii, dacă tu nu le plătești comisioane?

| ZyRRe explică (pentru GabiDumitrescu):

Plata mi se face în USD, de aceea îl am pe usd. Știam că dacă primesc usd și eu am contul pe euro, paypal îți face conversia automat, dar la un curs valutar destul de prost. Cred că până la urmă o să îi retrag direct pe card. nu mă mai complic cu ebay. Thanks anyway

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru ZyRRe):

Nu conteaza, ideea e sa setezi moneda primara ca EUR. Poti primi USD fara probleme. Conversia o faci cand vrei tu si e avantajos. Ideea e ca atunci cand transferi catre banca poti transfera in moneda primara. Poti incerca si cu cardul ala de debit PP, nu stiu ce sa zic, nu era disponibil atunci cand eu inca mai retrageam bani din PP. P.S. Ai mare grija la retragerea pe card. Unele bani iti dau un curs sub orice critica cand faci asta (ING era, asta iti zic sigur; depinde de la banca la banca, e nebulos de tot).

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru SharpEagle):

Iti zic eu, comisioanele ebay sunt DURERE.