| UnAltAnonimCelebru a întrebat:

Salut. Vreau sa imi fac un credit de nevoi personale pentru o masina. Cum e mai ok sa il fac, in lei sau euro?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai asteapta cateva luni, ca s-ar putea sa nu ai cu ce sa o platesti, daca se isca razboi sau Romania va avea un impact serios, de la razboiul vecinilor.
In plus, pretul la bezina a trecut de 2 euro pe litru, in Italia a ajuns la 2.5 euro si urca, asadar curand vor fii masini pe toate drumurile ca nu mai ai bani sa le umpli rezervorul.

| saftaiiustin a răspuns (pentru Violleta2022):

Felicitari de raspuns, l-ai ajutat de l-ai rupt. Esti plecata din tara si cred ca nu stii dar Romania face parte din Nato si daca se intampla ceva cu Romania, incepe al 3-lea razboi mondial.

| Frank51 a răspuns:

În moneda națională a țării în care se face creditul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru saftaiiustin):

Si tu cu ce l-ai ajutat? laughing
Chiar daca sunt plecata din tara, citesc stirile ceea ce faci si tu, doar ca nu esti capabil sa intelegi ce se intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa schimbi banii intr-o alta moneda, eu te sfatuiesc sa folosesti moneda unei tari care sta f bine economic ca sa nu-i pierzi. (Asta e cyrus ascuns dupa anonimii astia love struck glumesc, doar sa aduc vorba de numele asta. )

| ALEXICAmarketing a răspuns:

In lei cu dobândă fixă dacă poți.

| NunuNini a răspuns:

In moneda in care iei salarul!
Tu nu te-ai uitat niciodata ce se intampla cu creditele, cu valuta?
E bine sa iei in lei. Valuta mereu a crescut si vei plati prea mult.

| Brizbriz a răspuns:

Lei, evident, banca ar saliva sa ti-l faca in euro, pentu ca foarte probabil ca euro v-a creste si vei avea mai mult de platit

| Mopmop a răspuns:

Daca esti platit in lei fa creditul in lei.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

In moneda in care ai veniturile. Orice finantist ti-ar spune asta. Eu ma alatur lor ca stiu mai multe decat mine. laughing