| DieterBortscher a întrebat:

Vreau sa lucrez pentru amazon prin afiliere. Nu am mai facut nici-o data asta. Am un coleg de clasa (clasa a 10-a) care lucreaza in Amazon Affiliate. Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi + cum as putea sa imi incep "cariera" in asa ceva?

Am card si tot ce imi trebuie. Vreau doar sa stiu cum sa incep. (Daca ati lucrat/ daca lucrati)

Dau Funda pentru cel mai bun raspuns practic si de folos

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Marketingul afiliat inseamna sa produce vanzari sau diverse alte actiuni site ului mama, adica in cazul tau amazonului.
Ca sa ajungi sa vinzi tu produse alea amazonului ai nevoie de o expunere destul de mare, si preponderent internationala. Deci detii un canal de comunicatie atat de popular incat sa poti expune atat de mult ca sa castigi din asa ceva?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai colegul ala al tau de ce nu te lamureste.

Intrebarea mea, ai vreo unealta prin care sa vinzi ceva ca afiliat? Un blog cu mii de vizite? Un magazin online ceva?

| Crackman a răspuns:

Eu zic sa nu mai asculti de totiwinking
In clasa 10 nu te baga nimeni in seama

| DieterBortscher explică (pentru Crackman):

Am mai lucrat pe internet cu firme gen WKTC, dar nu cu firma de genul asta. "In clasa 10 nu te baga nimeni in seama" ce vrei sa spui cu asta? Daca am pus o intrebare, stiu de ce am pus-o. Cum am spus, am lucrat pe internet, dar vreau sa incerc si asta. Raspunsul tau nu are nici un rost.

| DieterBortscher explică (pentru suntserios):

Mi-a explicat, dar nu pe inteles. Asa rapid intr-un minut. Am mai lucrat pe internet, dar nu cu site de genul asta. Vreau sa incerc ceva nou.

| DieterBortscher explică (pentru suntserios):

Nu, nu detin. De aceea a intrebat, ca sa vad care e treaba cu amazonul. Oricum e destul de folositor raspunsul tau, deci mersi man.

| DieterBortscher explică:

Nu ai Facebook, sa vorbim un pic acolo?