Salut. Pariuriule sportive stau in felul urmator. Daca esti minor nu poti sa pariezi la toate casele de pariuri. Asa. x1 inseamna ori egal ori bate prima echipa nu confunda cu x/1 care inseamna x pauza 1 final. x2 de asemenea ori fac egal ori bate a doua echipa, 12 inseamna ori bate 1 ori bate 2. insa au cote mici. Cu cotele sa treaba asa. Nu te uita mereu la cote pentru ca fotbalul are si mici surprize eu zic sa te interesezi sa iti faci biletul dupa site... si toate sunt pariate cam la fel. Cotele mai mari aduc mai multi bani de exemplu daca bagi 2 lei pe bilet si ai 3 meciuri cu cotele 1.40, 1.30, 1.50 inmultesti cotele. si ai sansa mare sa castigi daca ai cote mari de exemplu 11, 5 / 12, 5 sau 7.5 nu ai prea multe sanse sa castigi. Tine cont de ce ti-am zis. Sper ca te-am ajutat!
Sansele de a se adeveri rezultatul scad cu cat creste cota deci implicit si sansa unui castig devine iluzorie. In rest explicatia primita este acceptabila in limita spatiului si timpului acordat. Sunt convins ca vor fi amatori intre pariori care sa te initieze si indrume.Multa bafta.
X1 - egal sau castiga prima echipa
X2 - egal sau castiga a 2 a echipa
1 - castiga prima echipa
2 - castiga a 2 a echipa
3 - castiga o echipa din cele 2
Mai exact cand pariezi pe X1 daca castiga prima echipa sau e egalitate castigi, cu celelalte cred ca ai inteles.
Cu cotele e in felul urmator, cu cat sunt mai mari cu atat e mai slaba aceea echipa.
Cred ca ai inteles.
Aa, da si vezi ca poti juca si la sistem, de exemplpui 10 meciuri si pui sa iasa minim 6 doar ca vei castiga mult mai putin.