Bună, Crăciun fericit. Dacă îmi spui cum faci 5 milioane din urat la 17 ani, eşti tare.
Cred că e o prostie că încă se merge cu colindul, nimeni nu ascultă colindele alea obosite de plăcere, eu ultima dată le-am ascultat cu spasme în creier, dar voiam să le dau la copii rahaturi, deci am îndurat chinul. Maică-sa e o proastă (de fapt e deștepată, dar vreau eu să fiu rea) și a transformat colindul într-o afacere, oricum semnificația și-a pierdut-o de mult, nu știu, dar nu ar trebui să te încânte atât de mult pomana, părerea mea.
Lal, inca nici un caz de rapire cand copii merg cu, colindul
practic TU te duci la pedofil la usa si ii suni sa iti raspunda
adica TU O CAUTI cu lumanarea
asa ca distrati-va cat mai puteti, cand o sa apara primul caz, parintii nu or sa mai lase nici un copil sa mearga cu colindul
dap, sunt cinic, dar ideea mi se pare FOARTE PROASTA
Ca merg singur, si prima data cand ma duc pe scara la bunicamea fac cel putin 70 lei si imi mai da bunicamea vreo 20-30 lei fac 100 lei, si eu umblu de la 12 pana la 8-9 seara
Astea care primesc le plac colindele, asta este spiritul craciunului, de exemplu pentru mine e obositor sa cand colinde pentru ca intr-un fel imi este greu cu respiratia, adica imi tin respiratia. Dupa 3-4 ore de mers ma dor picioarele, si mai ales spatele.Cu uratul e mai bine pentru ca nu imi tin respiratia si nu ma incurc.
Pentru ca poate sunteti intr-un oras mai mare, poate aveti neamuti bogate care va da milioane si poate orasul vostru este si mai bogat.
Orasul meu este un pic mai mic ca Vasluiul, e oras din jud Vaslui. Orasul meu are cam 30k de locuitori, si nu prea am neamuri bogate.De exemplu nanămea e zgarcita, anul trecut mi-a dat 20 lei si in 2017 mi-a dat 50 lei record.Di neamurile nu imi dau mai mult dr 10-20 lei si taicameo cam si el imi da 50 lei
Eu imi amintesc ca uni nici nu vreau sa le colindam, ati venit luati si voi bani de un perzevativ si carativa de aici
anonim_4396 întreabă:
raduorer11 întreabă: