| Erin28 a întrebat:

Salutare!
Am avut un cont la CEC, însă era pentru bursa Bani de liceu, pe care am luat-o doar un an. Am mers și azi la sediul unde am deschis contul, însă doamnele de la ghișeu mi-au spus sa nu mai insist, că nu mi-l închid, pentru că nu are rost, din moment ce era un cont pentru minori. Am primit două înștiințări, iar după ce am împlinit 18 ai, nu am mai primit niciuna. Contul se închide de la sine, cum au spus ele sau nu? Îmi e tare teama sa nu mă trezesc cu datorii, iar când voi mai avea nevoie sa îmi deschid alt cont, sa nu pot, pentru că am acele sume de restituit uriașe. Am fost și luna trecută și azi și acum un an, când am primit prima data acele înștiințării in care mi se cerea să predau cardul și să închid contul. Daca ați avut aceleași experiențe că și mine, va rog sa îmi spuneți cum ați procedat.

2 răspunsuri:
| vilaflorin a răspuns:

Pai oricum cardul a expirat si datorii la banca nu ai deoarece cardul de minor nu are nicio taxa asa ca stai fara teama!
Iti poti deschide linistit alt cont de banca!
Daca doresti poti sa te duci la banca si sa vezi daca ti s-a inchis contul dar oricum s-a inchis

| Erin28 explică (pentru vilaflorin):

Însă merg mâine să întreb la banca. Unchiul meu a avut un cont deschis la aceeași bancă și pur și simplu a spus că atunci când a ajuns in Italia și-a deschis altul acolo, așa că a uitat de el vechi. Când a venit acasă avea de plătit anumite datorii. Însă el era adult.
Mulțumesc mult pentru amabilitate și pentru răspuns.