Extrasul de cont este decontul tranzactiilor facute prin banca, care este OBLIGAT sa-l elibereze lunar sau la cererea titularului /imputernicitului.
Eliberarea extrasului este gratuita. Exceptie poate fi doar daca au trecut mai mult de 6 luni, cand banca poate percepe un minim comision pentru scoatere din arhiva.
Depinde de natura contului, dar in principiu pentru un extras de cont, nu platesti nimic.
Poti a ceri acces online si sa ti-l vezi singur, sa-l sa-l uploadezi cand ai tu chef, de acasa.
Ai acces la internet. Îți descarci o aplicație de acces online la cont și îți faci un abonament., costă câțiva lei pe lună. Apoi poți obține extrase de cont online și să faci plăți online.
E greu sa cauti? Eu am scris doar: extras de cont Banca Transilvania si am gasit "Iti eliberam gratuit un extras de cont pentru lunile precedente. Pentru luna in curs te costa 1 RON, iar pentru duplicate costul este 3 RON / duplicat. "
Am întrebat și eu aici. Ce? Nu am voie sau îmi interzice cineva? Pentru ce există acest forum? Mulțumesc frumos, oricum.
Nu este interzis, dar asa suntem invatati noi romanii: sa obtinem informatii dupa radio-sant, care multe sunt deformate sau gresite, in loc sa mergem direct la sursa.