Ai acces la internet. Îți descarci o aplicație de acces online la cont și îți faci un abonament., costă câțiva lei pe lună. Apoi poți obține extrase de cont online și să faci plăți online.
E greu sa cauti? Eu am scris doar: extras de cont Banca Transilvania si am gasit "Iti eliberam gratuit un extras de cont pentru lunile precedente. Pentru luna in curs te costa 1 RON, iar pentru duplicate costul este 3 RON / duplicat. "
Am întrebat și eu aici. Ce? Nu am voie sau îmi interzice cineva? Pentru ce există acest forum? Mulțumesc frumos, oricum.
Extrasul de cont este decontul tranzactiilor facute prin banca, care este OBLIGAT sa-l elibereze lunar sau la cererea titularului /imputernicitului.
Eliberarea extrasului este gratuita. Exceptie poate fi doar daca au trecut mai mult de 6 luni, cand banca poate percepe un minim comision pentru scoatere din arhiva.
Nu este interzis, dar asa suntem invatati noi romanii: sa obtinem informatii dupa radio-sant, care multe sunt deformate sau gresite, in loc sa mergem direct la sursa.