| LucaZzN a întrebat:

Salutare,am de gand sa-mi deschid o firma de transport persoane, pentru inceput am in plan in a imi lua in leasing 2 microbuze de preferat 2020+ ca si capital de inceput ar fi intre 5000-20000 euro, am inteles ca pentru a putea lua in leasing o masina pe firma ai nevoie de ultimele 2 bilanțuri contabile anuale, ultima balanță de verificare analitică încheiată, contul de profit și pierdere pentru ultimii 2 ani, sa inteleg ca nu-mi pot face un leasing la inceput de firma sau am inteles eu gresit?

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Nu, ai inteles bine, ca firma de inceput inca nu prezinti incredere si garantii pentru a ti-se incredinta niste masini scumpe, 80% din afacerile incepute dau faliment in primii doi ani, asa ca bancile (cei care ofera leasingurile de fapt) prefera sa astepte sa vada cum te descurci.

| LucaZzN explică (pentru Korkodeln):

A, e de inteles, singurul mod de a iti deschide o afacere ma gandesc ca e de a avea finantari proprii, altfel nu vad cum ai putea, sa zici ca ai lua 2 microbuze pana in 50k euro, dar de unde 50 de mii...

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GligoresiLaruca a răspuns:

Eu cand ma fac mare ma fac aviator.
Tu sofer de microbuz.

| LucaZzN explică:

Tu, aviator kalasnicov22? Da, sigur, avioanele au nevoie de cineva să le curețe. Succes, vei avea nevoie.