| Flami a întrebat:

Salutare, am o intrebare, as putea gasi un job part time de luni pana vineri si daca da cati bani as face aproximativ? Sau daca aceasta varianta nu merge cred ca as putea sa caut si un job full time de luni pana vineri dar sa fie flexibil. Trebuie luat in considerare ca sunt student la facultate si imi doresc sa am timp si sa merg la facultate si sa mai invat, doar as avea nevoie de un extravenit de 2000-3000 lei. Va rog sa-mi spuneti care sunt sansele, orele de munca si daca exista part time de luni pana vineri, multumesc.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"as putea gasi un job part time de luni pana vineri si daca da cati bani as face aproximativ? "

totuși, domnia ta ce știe să facă bine-bine-de-tot?

| Violleta2022 a răspuns:

Un job part-time de 2000-3000 lei?
Asta este un salariu de full time, pentru un muncitor!
Un part-timer poate castiga 1000-1500 lei pe luna, intr-un caz fericit vanzand ceva.
Dar iti poti lua job de weekend, care plateste mult mai bine, in vanzari, logistica, curieri sau ca sezonier pe perioada verii si iernii, cand ai vacanta.

| mODIN a răspuns:

Esti student, banuiesc.

De regula, la studenti merge part time la call center sau prin magazine, altundeva nu prea te ia asa, fara experienta.

Nu visa la 3000 de lei din part time, asta se poate doar in IT sau la cei care au PFA si isi strang multi clienti in aceeasi parte a zilei (antrenor la sala, de exemplu). Realistic vorbind, 1500 e cam cat vei primi pentru un part time.

| Hkhtfcvhu a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu la 6 ore iau minimul pe economie +bonuri de masa 1650+6-700 bonurile

| StoicAnalysis a răspuns:

Asta e salariu de full time minimum pe economie. Si acum nu prea se mai cauta part time, din moment ce angajatorul plateste la stat la fel de mult ca la full time.