| Gabrielos23 a întrebat:

Salutare, am o intrebare, l-am gasit pe un baiat abtips, ro se intituleaza, care posteaza bilete cu 20 adica bilete 100% dar faza e ca, daca vrei sa intri in posesia unui bilet de genul trebuie sa achiti o suma in valoare de 300 lei, el a pus niste proof uri cu niste client care i-a cumparat bilete dar le-a blurat numele de la profil si poza, acum nu stiu am 350 de lei stransi si as vrea sa ma bag la un bilet dala, ce ziceti merita, este legit?

Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Știu că este greu să gândești, dar pune-ți totuși următoarea întrebare: Dacă cineva ar cunoaște rezultatele meciurilor, de ce le-ar vinde pentru 300 de lei în loc să le țină secret, să parieze numai el și să devină miliardar peste noapte?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Hai fii serios? Chiar ai luat de bună teapa asta monumentala?

| mihai69 a răspuns:

Mai bine îi dai la un ONG care are grijă de bătrâni sau de orfani.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Pastreaza-ti banii, e o inselatorie.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Nu,100% nu merita sa-i dai bani pe minciuna cu ponturi 100%

| mihai69 a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Ar presupune că are măcar o alună, ceva, înăuntru, dar mă-ndoiesc.

| ZappyTv69 a răspuns:

Nu are cum sa stie asa ceva.

Țepe ieftine, pe care nu le-ar crede nici un copilaș de clasa a 2-a...

Nu ai simțit ceva în cap, acolo? Sau tot cu o gândire de copil mic ai rămas, ca e vrăjitor și știe asta...

Răspuns utilizator avertizat
| MihaiTudor99xsa a răspuns:

Va dați aiurea cu păreri negative. Sunt sigur ca niciunul din cei care ați comentat nu ați cumpărat bilet de la el. Eu am luat pana acum 5 bilete și doar unul a fost necâștigător restul le-am prins

| PopescuFabian a răspuns:

Eu colaborez cu el de 3 luni și sincer sa fiu sunt pe plus cu mult. Ăștia de comentați aiurea Ciocu mic!