| Minder a întrebat:

Salutare. Ce parere aveti despre joom.com sau Wish.com sunt de incredere sau nu. Doresc sa comand de pe ele o pereche de casti. Si am 14 ani oare se platesc taxe in plus sau doar cat costa produsul? Vreau sa raspunde cine cunoaste sau a mai comandat de pe aceste aplicatii. MULTUMESC dau funda urgent.

Răspuns Câştigător
| ionutt1996 a răspuns:

Salut pe wish eu comand destul de des si in general chestii mici ideea e ca pe wish pe langa produs ai o taxa de transport care de obicei este jumate din pretu produsului sau daca e ceva gen 4 lei e si transport 4 lei trebuie sa fii atent la descriere si rewiew si trebuie sa ai card introdus la setari ca sa isi poata lua bani inainte coletele ajung prin posta romana si exista un link unde șe poti urmari toate produsele ajung dar ia destul de mult timp unele si intarzie iar altele trebuie ridicate de la possta vamala in urma priiri notificarii sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| Jakye a răspuns:

Salut,
Nu am auzit niciodată de acele siteuri, nu aș putea spune că am încredere în ele. Dacă vrei să cumperi căști te sfătuiesc să cumperi de aici: https://www.pcgarage.ro/casti/

| Minder explică (pentru Jakye):

Eu sunt din Republica Moldova si pcgarage nu livreaza in acesta tara.

| Minder explică (pentru Jakye):

Da ca comand de pe aliexpress mi se va cere sa achit taxe suplimentare in afara de cele de livrare si costul produsului?
Nu am mai comandat niciodata.