| valy69669 a întrebat:

Eu sunt în Austria și vreau sa trimit euro în tara și sa ii ridice acea persoana în euro. Western nu am aici unde sunt.
Ce îmi recomandati? Sa fie și comision mic

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Folosește serviciul gratuit "Nutzu Kamataru Money Transpher"
winking

| relian a răspuns:

Western sau moneygram nu-ti dau euro in tara.Sau nu stiu bancile din RO nu mai da euro, dolari, iti transforma in lei si asa iti da lei, te asigur de asta.
Iti face ei conversia sau cei cu care trimiti, eu am trimis si asa e de mai bine de 1 an, doara ron asa scrie. Westerunion si moneygram te asigur ca asa fac.Nu stiu alte metode, dar sigur ar trebuie sa fie si pe acolo pe unde esti tu, mai cauta.

| FlorentinaM20 a răspuns:

Pai vezi ca sunt și aplicații cum ar fi chiar și Western ma gândesc ca ai un telefon destul de inteligent numai sa îl folosești 100%

| Feitan a răspuns (pentru relian):

Delirezi omule, eu primesc bani si prin western si prin moneygarm in euro.

| Feitan a răspuns:

Salut, relian vorbeste in necunostiinta de cauza, poti trimite bani in euro prin western si moneygram linistit. Ti-as recomanda Revolut doar ca nu stiu sigur daca poti sa ii scoti tot in euro prin.

| mgtow a răspuns:

Iti deschizi cont in transferwise, livrezi banii direct de pe telefon la om in contul bancar, in euro, yen japonez sau ce ai chef https://transferwise.com/ro/send-money/send-money-to-romania cel mai mic comision numai la ei

| relian a răspuns (pentru Feitan):

Scuze dar tu stii sa citesti? Sau mai bine as intreba ce citesti si pricepi? Arata unde am spus eu ca nu poti trimite bani prin WU sau alte rahaturi? Am spus ca prin WU in RO ti se dau lei nu euro nu dolari.
Ce nu-ti este clar?
Cred ca ar fi cazu sa mergi la gradinita din nou, e grav de tot.

Mai sinteti frate de astia care inteleg in gura? Ce ati patit? Sau asa erati doar ca nu ati iesit pana acum la suprafata.
Ma intreb poare daca vezi o hartie alba, o sa spui cai neagra? Sincer pe ce lume stati, sau de unde ati cazut, din Luna?

| Feitan a răspuns (pentru relian):

"Western sau moneygram nu-ti dau euro in tara"? Esti terminat?