| RazvanBaboy a întrebat:

Salutare TPU am si eu o intrebare cum poti face banii daca esti minor eu de exemplu am varsta de 14 ani si tot incerc a face ceva online in rest in viata reala ma mai duc cu un vecin sau o persoana la ceva lucrare sau chiar la lucru ii mai ajut mai iau 100-200 chiar si 300 lei dar nu este mare afacere ca nu e mereu foarte rar

3 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cea mai sigura modalitate, ar fi sa inveti, sa te dezvolti, sa te orientezi spre un domeniu la care stii ca te pricepi si sa faci bani. Dar asta dupa 18 ani.

La aceasta varsta, fara sa te faci remarcat cumva (Youtube de exemplu, sau prin rezultatele tale), nu stiu ce ai putea face.

Este bine oricum ca vrei asta si ca muncesti. Respect!

| RazvanBaboy explică (pentru DoarBogdan):

Mersi frumos de raspuns si este o modalitate sigura dar eu nu ma pricep cam pe nimic din scoala ca sistemul nostru este sa te invete totul si nimic bine deci mai bine ma bazez sa invat scripting sau web design sau pot face multe altele dar este pacat ca nu pot face nimic la varsta mea decat sa imi incerc norocu la un magazin de colt de strada si sa stau ca ajutor sau chiar vanzator la negru

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu cineva de la asistenta sociala.