| NaturalLl a întrebat:

Pe ce remorca gasesti curse mai multe si mai repede, si mai bine platite daca se poate daca ai propriul tir? Dintre frigorific sau prelata. Si daca vreti imi mai puteti da si alte informatii despre prelata si frigorific, deosebiri, asemanari, etc.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Pe frigorific salariu e mai bun datorita situatiei a se conduce noaptea. 2600€ international asa platesc spaniolii. Dezavantaj somn de proasta calitate sanatatea e afectata si condusul nocturn (noaptea se doarme). Prelata e mai buna cand dormi noaptea dar necesita putin efort fizic si de obicei ziua se conduce salariu 2500€ unii da 1900 - 2100€. Cine are de castigat sant aia care duc masini 2800€ dar e multa belea cu miscatul masinilor. Soferi lipsesc si salariile vor urca in urmatoarele luni, la firme romanesti nu merita sa lucrezi

| NaturalLl explică (pentru mgtow):

Am inteles man, dar eu am in plan sa imi fac o firma de tiruri (2-3 camioane pentru inceput, dupa mai vedem) si as vrea sa aflu pe ce tip de remorci gasesc marfa mai repede, curse mai repede, pe prelata sau pe frigorific.

| mgtow a răspuns (pentru NaturalLl):

Nu conteaza problema e sa platesti bine soferii si o sa ai afacere buna.