Daca te duci asa, fara ca tu sa ai un card sau ceva, iti ia cam 4 lei, parca asa tin minte ca era la bcr
Am card dar am banii Cash și ma gândeam sa ii pun la banca direct pe cardul ei...De asta întrebam ce comision se percepe...mersi
Dificil de spus. Eu când am depus bani la ghișeu în contul altei persoane, nu am plătit comision. Acuma depinde de bancă probabil.
Deci stai să lămurim. Tu ca persoana fizică, vrei să depui bani în contul altei persoane fizice da? În cazul ăsta, dacă faci asta la ghișeu nu ai nevoie de card, pur și simplu plătești suma x, iar doamna de la bancă ii trimite în contul respectiv.
Pai știu ..ma gândeam ca o sa conteze și ca sunt client la BCR. Dar o sa vad ce comision o sa îmi ia...este o suma de vreo 2500 de lei
Nu cred că ia comision, dar nu ai aplicație? E mult mai simplu să trimiți cu 3 click-uri, sau mă rog touchuri
De regula operațiunile la bancomat sunt gratis, cel puțin eu la Raiffeisen am gratis orice operațiune, am depus și 8000 de lei la bancomat.
Dap. Și apoi din aplicație pot trimite oricui, și pot plăti oriunde.
Instant. Și tranzacțiile între conturi la aceeași bancă tot instant.
Nu conteaza asta cu clientul...si nu conteaza nici suma. Stiu sigur ca se ia 2 lei sau 4. Nu e o avere, oricum. Am mai depus si eu bani asa, la banca. Ii puneam sora-mii cate 50 de lei pe card, si stiu ca ma duceam cu vreo cativa lei in plus la mine, ca se lua comision.Dar, ca sa nu mai platesti comision, poti cere doamnelor de acolo, de la birou, sa-ti dea un card, din carton e ala, pe care e imprimat un cod de bare. Il scanezi la ghiseu, si astfel depui banii fara comisioane. Prin citirea codului de bare de catre ghiseu, va apare pe ecran codul bancar al persoanei pe numele caruia ai cerut cardul. Am facut si asta. Am cerut doamnei la care depuneam banii in contul' sora-mii sa-mi dea un astfel de card, dar cu datele ei, ca sa ii pun banii pe cont de la ghiseu. Dar, sigur va sti la ce te referi doamna de la birou. Sper ca te-am ajutat. Am scris romane, dar sper sa fi inteles...
A, sau daca ai aplicatie si poti sa o folosesti, e mai bine.
Depinde de banca, la ING nimic, la BCR MAXIM-UL
am depus cuiva 200 lei si i-au luat din ei 10 lei, care e EXTREM DE MULT (top 5 cea mai scumpa banca din tara asta)
Nu conteaza ca esti sau nu client. probabil o sa iti ceara buletinul daca mergi la ghiseu si de regula la depuneri comisionul este mic (5-10 lei) sau 0 pana in anumite sume (mari). Daca ai aplicatia george atunci transferul se face instant daca contul unde depui este tot de la BCR