anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saulut TPU, imi puteti spune un mod rapid de a face bani tinand cont ca am 14 ani si stau la oras?
funda:*

16 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Furi, cersesti sau muncesti cinstit

| DaRkNeSs22 a răspuns:

Poti vinde ziare in blocuri sau daca te cu calculatorul ar fi o modalitate mai usoara:o pagina web etc.

| Alexandru0007 a răspuns:

Pai poti sa imparti niste pliante sau sa le depui in cutii postale.nu e foarte complicat

| wrath007 a răspuns:

Pai sa te angajezi la vandut ziare!

| Mikiass a răspuns:

Imparte pliante, fa-te reprezentat la o firma ca (avon, oriflame etc.),,, daca crezi ca nu sunt destui bani atunci sparge o banca... la puscarie nu te baga ca esti minora deci ce mai astepti. succes ( ps: ai grija sa ii dai cu sprey paralizant la gardian) succes. funda?

| xXTheDeadHeroDarkXx a răspuns:

Munceste prin casa fa curat chestii din astea si te vor platii parintii pe mine ma platesc cu 10 lei pe zi si fac luna prin casa apropo sunt baiat

| mykids a răspuns (pentru xXTheDeadHeroDarkXx):

Apropo si eu:!

| mykids a răspuns (pentru mykids):

Is baiat

| jmarley a răspuns:

Jocuri de noroc

| SasukeUchihakun a răspuns:

Fura laughing)

| gabyS98 a răspuns:

Fa-ti un site fain si fa publicitate la altii pe el si faci bani

| HaLoG3N a răspuns:

Imparti pliante de la diferite supermarketuribig grin(chit ca e o munca care solicita spatele insa iti iei bani frumuseibig grin si este si in beneficiul tau ca te mai plimbibig grin)

| Xdeko a răspuns:

Uite aici o metoda usoara de facut bani, doar trebuie sa raspunzi la cateva sondaje sau diferite chestii care sunt platite de firmele mari. http://www.viespar.ro/? reff=18e012b78e39de7b3aefed970ff7601b

| mihaitr a răspuns:

Angajeazate la ziare sau fa si tu un curs la care esti platit

| Prince_Amir_1995 a răspuns:

La 14 ani nu ai voie sa pui pliante in cutii si nu exista munca pentru varsta asta doar la 18 ani poti sa te angajezi undeva acum poti sa vorbesti cu stapani de caini ca sa ii plimbi sau sa ai grija de bebelusi sa fi babysiter, in rest nimic. Bafta!

| costan a răspuns:

Mod rapid de a castiga bani pe net nu exista, in schimb daca te implici cu siguranta vei castiga bani in timp destul de scurt, vezi aici un exemplu: http://bani-net-azi.ro