| LaviniuA a întrebat:

Se îmbogățesc romanii cu Bolt? Tot îmi apar pe Fb reclame de genul "câștiga 2350 lei pe săptămâna! Începe acum! Nu îți trebuie masina".
Deci cât se câștiga prin Buc cu Bolt? Asa la 40 ore/sapt.

18 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Iei frumusel peste salariul mediu pe economie, stai chill. Curse tot sunt de facut, iar tariful ala dinamic duce in unele momente de cerere mare la preturi extrem de mari. Plus ca lumea merge cu Bolt la greu fiindca tot se ofera discounturi. Eu acum de exemplu am 55% discount. Majoritatea curselor mele sunt de 15-30 RON pret intreg, iar daca tot primesc un 55% discount, las si 5 lei bacsis de fiecare data.

| MrNuggets a răspuns:

"Romanii se imbogateste "

Ai facut gramatica cu doamna de serviciu?

Răspuns utilizator avertizat
| sammie a răspuns:

Vrăjeli.

| anonim3248 a răspuns:

Foarte mulți fac Bolt și am observat că fac și oameni care au și a 2 mașină.

| anonim3248 a răspuns:

Fac Bolt și tată cu fiu.

| J0B0MAT a răspuns:

Treci de 4000/lună.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru J0B0MAT):

@anonimu: Daca nu se vede absolut nimic la ei ca o duc mai bine nu inseamna nimic. Poate ca oamenii intre timp au inceput sa isi faca controale medicale periodice, sa nu mai stea cu carii in gura, sa isi mai faca cate un concediu prin strainatate fara sa trimbiteze pe FB/Instagram, sa manince mai sanatos, de-astea. Invizibilitati care conteaza cu mult mai mult decat a te afisa cu telefon de 2000 EUR si cu haine "de firma" ca sa moara dusmanii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

*Se îmbogățesc.

| LaviniuA explică:

Deci cât se ia nene? 4000/luna? Sunt curioasa

| Simpatic a răspuns (pentru LaviniuA):

Cred ca depinde de cat de mult te sacrifici.
romanii sunt primii care se imbogatesc din vorbe si saracesc privind cu ochiiwinking
a se vedea orice salahor care munceste la roaba in afara iar aici minte ca are bani de Rolls...
Asta spune mult despre noi ca si popor.
Dar, da, 4000 este foarte realizabil, insa nimeni nu spune ca masina folosita pe Bolt are nevoie de investitii mai mult decat am nevoie eu sau tu sau altii care conducem 20 de km pe ziwinking

| LaviniuA explică (pentru DracuIa):

Poate ca scriu eu incorect dar măcar nu sunt avertizata laughing

| LaviniuA explică (pentru GabiDumitrescu):

Dap cu banii de Bolt merg la jacuzzi in Tenerife basinosii

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LaviniuA):

Tu nu intelegi ca "se ia" in functie de cit si cand conduce omul ala. Si mai primeste si bacsisuri. Deci daca baga 40 de ore pe saptamana, poate sa ramina cu vreo 2500-3000 curati, poate ramane si cu 7-8000.

| LaviniuA explică (pentru GabiDumitrescu):

Pai inteleg. Dar de la 2500 la 8000 e diferența mare.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru LaviniuA):

Da, e. Si depide in mare parte fix de omul ala.

| RAY a răspuns:

Se face banii destui, 100 de milioane se castiga lunar, dar si bagi de la 06-22 zilnic

| RAY a răspuns (pentru LaviniuA):

Daca nu ti la un leu lavinia nu vei tine nici la un miliard, economia creaza bogatia, degeaba castigi mult daca cheltui mai mult