| Kindly a întrebat:

Se poate face bani din vizualizari pe blog? mentionez ca am blog pe wordpress

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Conteaza foarte multe lucruri. multi printre care si tu cred ca daca ai scris 3-4 pagini pe un blog si a fost citit de cateva sute de oameni ca ati dat lovitura. Treaba e mult mai complicata de atat. trebuie sa stii sa targetezi o piata, o nisa. Trebuie sa stii care sunt mai bine platite in adsense, trebuie sa stii seo sa iti duci cat mai sus blogul in motoarele de cautare.

Clar e ca un domeniu de pe.com si text exclusiv in engleza iti va aduce o plata mult mai buna decat un domeniu.ro si continut in limba romana. Conteaza insa sa nimeresti nisa sa si stii sa maresti cat mai mult rata de conversie asupra clik urilor pe reclame prin buna lor pozitionare in primul rand

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti iei domeniu propriu si respecti zecile de reguli de la adsense o sa poti sa faci si bani, da sa nu te astepti la mai mult de cativa zeci (20-30) $ pe luna si asta in cazul in care ai macar 1000 de vizite unice pe zi

| Otto2014 a răspuns:

Daca ai propiul domeniu da, dar tu n-ai propiul domeniul.

| Kindly explică (pentru suntserios):

Si cum se ia acest domeniu propriu?

| Kindly explică (pentru suntserios):

Conteaza din ce tara sunt acele vizite unice pe zi? de exemplu 70% din vizite sunt din SUA pe blogul meu

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Kindly):

Domeniul se cumpara, iti inchiriezi host si dupa aia ai nevoie si de un programator ca ma indoiesc ca ai cunostintele necesare sa folosesti un plugin de wordpress pe un server de linux

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Kindly):

Cauta-l pe codrutZ, un user de aici, scrie-i pe mesaj privat.Are un domeniu de vanzare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pardon il cheama KodrutZ