Alti isi cumpara bmw si apartamente din masinute si eu am pierdut 6 miliiarde si nu am loat nimic fratiilor eu nu cred ca le poti face ceva... eu o singura barmana am pacalito ca a uitat cheia langa mine am loat cheia si am bagat bani cu cheia... nu stiu daca a aflat cand a venit ala sa citeasca masinutele. voi ce ziceti crezi ca sa aflat?
Nu exista asa ceva majora app million si maxbet nu mai au d mult apexuri, doar gaminatoare si p unele sali atronice.La Apexuri intr-adevar era o chestie cu magnetii, le lipeai pe spatele aparatului si dadea sau nu dadea.La Gaminatoare singurul mod sa-l faci sa dea e sa ii umbli la procentaj in meniu.Cat despre varianta cu bagi o bancnota si o scoti si o bagi iar sa ti ramana creditul inregistrat, e o mare porcarie pentru ca bancnota o data ce intra in stacker nu mai poate fi scoasa d acolo decat de catre operator sau ma rog o pers cu cheile aparatului.
Vand programul NovoGambleHacker, pentru dublaj, exemplu aici: http://www.youtube.com/watch?v=uedJzgzRSh8, sa vedeti despre ce este vorba, contact la id de mess: scarie_apple.
morfeo întreabă: