Io azi bagai 5 lei si castigai 30 de lei acum nah. nu e modalitate neaparat era una cu magnet dar...
Da am un raspuns nu main juca nici o data ...asta e sfatul meu sa nu te mai joci nici o data lka ele ca asa cred eu ca e mai bine ...alt ajutor nu pot sa-ti dau as vrea sa stiu si eu un cod ceva o smecherie la el dar ne nici una am plecat si din tara sa aflu una da nu am gasit nici una
Uite cum sta treaba eu joc de 2 ani la aparate si am avut castiguri mari chiar si 100 de mil ma rog. dar si cand am inceput sa pierd milioane in fiecare zi eram pe cale sa imi pierd si prietena si multe alte lucruri am incercat fel si fel de trucuri nimic nu merge sincer vb. eu te sfatuiesc sa pariez la pariuri sportive nu mult 10, 20 lei si ai sa vezi ca ai sa mergi pe plus iar despre aparate daca le ai in sange du-te joaca 10 lei si chiar 20 si cu timpu ai sa iti dai seama ca nu foloseste la nimic bafta
Crezi ca vreun om sanatos ar crede ceea ce vb multi din voi? daca ati avea acele smecheri nu v-ar interesa bani putini pe care vii dau alti in schimbul secretului. nu mai credeti acele povesti. eu am ajuns sa pierd milioane bune la aparate. si asa ca intr-o zi am lasat si m-am apucat de pariuri si cum bine ati mentionat uni din voi cu 10 Ron pe bilet ai mai multe sanse sa scoti 100 decat sa bagi in aparat 10 Ron si sa scoti 100. iei 2-5 meciuri aduni o cota de cel putin 10 si esti gigi. ai sa mai si pierzi pentru ca nu esti nostradamus. dar sansele is mult mai mari. daca vrei poti incerca si cu 100 dar de recomandat e sa nu depaseasca 500 de ron sa iti ia impozit poti pune mai multe bilet pe meciurile alea decat sa ai castig 800 de ron si statul sa-ti ia 300. ramai cu 500 nu mai bine daca ai noroc imparti si faci 2 bilete sa ie 400 si 400 si uite asa statul sa moara de ciuda ca nu are ce impozita. si frate nu te baga la sume de 1 ron ca sansele is mici poti scoate 10 ron da ce afacere e asta. succes
Ba smecherilor! voi care le stiti pe toate nu stiti nimic! ca sa faci aparatele sunt doua variante sa intri in soft ceia ce e cam imposibil si nu cred ca se poate de mai multe ori! sau matematical vorbind si cel mai greu dar nu imposibil sa inveti cele 35672de combinatii la bataie! cine vrea cu adevarat sa fie jucator sa faca bani din asta! si are un coeficent de inteligenta pe o scara de la 1-10, macar de 6-7 sa ma contacteze pe ID. Nykolayev
Frate, incearca sa urmaresti pe cineva cand piedre banii multi la un anumit aparat, apoi baga si tu catziva lei, joci pe o miza medie. si trebuie sa iti dea cel putin 30% din cat a bagat cel din inaintea ta! si la ruleta = aseazate la masa numai cand se "joaca forta"(adica pariuri de 10-20 de milioane. si pune si tu gaurile lor, dar cu o miza de 10-20 de lei pe nr. eu asa fac
morfeo întreabă: