Banca mea are extrasuri de cont de acum 10 ani pe care eu le pot vedea online, fiindca am internet banking.
Ce vezi tu momentan este extrasul lunar, trimestrial sau anual, dar toate aceste extrase sunt arhivate si salvate in serverele bancii inca de la inceput, de cand ti-ai facut cont acolo.
Ma refer după cât timp dispar de pe extras dacă scot unul nou nu sa dispară scrisul de pe foaie
Nu ma intereseaza ce are banca în arhiva, ma intereseaza ca atunci când scot un nou extras tranzacțiile să nu pară pe extras
Și ce crezi că eu ti am zis despre scrisul de pe foaie?
Repet. Tranzacțiile nu dispar din extrasul de cont niciodată.
Nu vrei sa le vezi scoate extrasul doar după perioada tranzactiei.
Ce vrei tu este imposibil!
Un extras de cont banacr are absolut toate tranzactiile procesate in luna, trimestrul sau anul respectiv, depidne cum este setat sa iasa.
Din pacate este ilegal sa banca sa stearga anumite tranzactii si practic este impsoibil, fiindca aia este o lista electronica inregistrata automat de serverele bancii, cu aboslut toate tranzactiile facute vreodata la banca respectiva de tine sau de cei care ti-au depus bani in cont.
Asta fac toate bancile din lume, nu doar UnicCredit.
De aceea esti prins de garda financiara, anaf sau chiar Politia cibernetica daca ai incasat bani ilegali, sau i-au spalat.
Și dacă este setat lunar, după ce trece luna și scot un alt extras nu o să mai apară pe el tranzacțiile din luna trecută?
Daca este setata lunar atunci pe acel extras de comt ies numai tranzactiile din luna care s-a incheiat.
dar daca este un control sau cineva vraes a vada un etras dintr-o anumita perioada de timp. atunci exista in arhiva absolut toate aceste extrase de cont.
Nu inteleg totusi, cine nu terbuei s avada aceste tranzactii?
Este un organ de control sau cineva din familie?