Eu tin sa cred ca acest anunt este unul fals.Si spun asta din mai multe motive:in primul rand nicaieri pe internet nu gasesti informatii depre aceasta firma.Ieri dimineata(duminica) l-am sunat pe acest domn pe un numar fix, de Anglia, care se presupunea a fi numarul firmei.Mi-a raspuns si mi-a zis sa il sun pe perioada programului(L-V). Acum ma intreb daca e numarul firmei si lucreaza doar de Luni pana Vineri, ce facea el ieri, Duminica la sediul firmei la ora 10(ora Angliei) dimineata? Doarme la sediul firmei? In fine, l-am sunat si azi pe la 7:30(ora Angliei) si mi-a raspuns, iar(zic ''iar'' pentru ca mi se pare suspect ca la ora aia sa fie cineva prezent intr-o firma.In Anglia ora 9 este cea la care incepe mai toata lumea munca).I-am cerut detalii despre ferma, orasul in care se afla, ce munca se practica acolo.Mi-a zis ca are 60, 70 de ferme si nu are cum sa imi zica la care voi fi repartizat.Acuma vin si va spun ca am 3 ani experienta de munca in Anglia la ferma si nimeni niciodata nu mi-a dat si nu o sa imi dea 2200 de lire pe luna vreodata.Si credeti-ma ca nici voua nu o sa va dea cineva vreodata banii astia, fix, in mana.La majoritatea fermelor esti platit la ''piecework''(cat faci atata iei) sau la ''timework''(adica 6.31 lire pe ora-minimul pe economie in Anglia), iar banii sunt platiti saptamanal(nu la 10 zile cum zice anuntul domnului), la fel cum sunt platiti toti oamenii care lucreaza in Marea Britanie.De cules legume, fructe(cum scrie in anunt) nici nu poate fi vorba in perioada asta.Munca care se face acuma la ferme este ''fieldwork''(munca campului, pregatirea sezonului care urmeaza:constructie tunele, plantat, mutat plante...).Si nu mai pun problemele pe care majoritatea fermelor le au, in perioada asta de criza mondiala, cu banii. Ferma la care am fost 3 ani consecutiv a dat faliment.
Eu v-am dat 'n' motive pentru care cred ca acest anunt este fals.Ramane la atitudinea voastra daca o sa ii platiti sau nu acei bani unui necunoscut.
Si eu vreau sa stiu despre firma asta, daca afli ceva contacteaza-ma si pe mine te rog.
Daca aud ceva te anunt, dar daca auzi si tu ceva te rog sa-mi dai un mesaj.
Ai dreptate... si eu cred ca e unul care vrea sa faca niste bani de pe spinarea celor care cred vrajelile lui. Intr-un fel e evident, trimiti 58 de euro intr-un cont din Ungaria apoi astepti sa te sune soferii ) hoti la drumul mare... as fi curios daca se risca cineva sa incerce bafta
Asa deci firma exista cautati pe google maps si o sa va deie adresa firmei si numarul de telefon care corespund nici eu nu am incredere in firme dar daca vreti sa cititi asta este siteul firmei plantationcapital.co.uk
Stie cineva ce este cu aceasta firma Work & Recruitment Services Plantation Capital 425 Harbour Ave London SW10 0XD, firma exista in Anglia. Dar anuntul despre firma asta e un fals. Am rugat un prieten care e in Londra sa sune la numarul de fix care iti ti-l da in mail. A raspuns un taran, prietenul meu i-a spus ca e in Londra si ca-l intereseaza pentru un prieten un loc de munca si taranul a inchis tel. Prietenul meu a mai sunat de vreo 2 ori crezand ca s-a intrerupt, dar nu a mai raspuns ala. Dupa cateva ore a sunat din nou, taranul raspunde, prinetenul meu ii zice aceeasi treaba si iarasi taranul face o pauza nu zice nimic si inchide. E teapa anuntul, vrea doar sa stranga bani din tara de la grupuri si nu ofera nimic in schimb. NU este ceva serios, alt taran care vrea sa faca avere peste noapte fara sa munceasca.
DariusConstantin întreabă: