Nu cred ca primeste vreo tara ruble, ori sa ti le schimbe.Treb sa le schimbi in Rusia.Cine ar vrea sa aiba ruble? Nimeni logic, bani fara valoare
Teoretic, da. Dar trebuie sa gasesti casa de schimb dispusa. Cele mai mari sanse sunt la casele de schimb ale bancilor.
Eu din cate am citit in intrebarea ta nu spune nicaeri ca ai fi in Rusia deci turistii cand vin din rusia in RO sau unde sor duce aia schimba banii la ei in tara.Eu nu am vazut rubla ca valuta,adica sa poate fi schimbata pe undeva,dar poate ca or fi tarile alea arabe, nu Zic nu tot ce se poate.Din intrebarea ta spui ca ai fi in Germania, deci nu cred ca germanii schimba ruble pe undeva dar na, daca tot esti acolo poti f usor sa verifrici, cauta online acolo si vezi daca gasesti undeva un loc care ar schimba.Eu mas mira sa gasesti asa ceva, dar na orice e ste posibil in Rusia si Germania, acolo deja nu mai ne mira nimic, orice este logic, orice este normal
La bancile normale nu stiu, sigur stiu ca la "bancile de turism" pe care le gasesti in orice aerport mare, porturi sau gari. Cu toate ca pierzi foarte mult schimbandu-i, cursul valutar pentru ruble il gasesti in Rusia, in Germania comisionul este foarte mare.
Ori poti intreba la banca nationala, Deutsche Bank daca schimba.
Eu am ramas cu multa leva si nu m-am gadit sa schimb in Germania, cand e sa mai am o trecere prin Bulgaria imi va fi de folos pe drum.