Odata ce pierderea e in timpul procesului de fabricatie, nu poti spune ca se pierde whisky, caci whiskiul nu exista inca. Poti spune doar ca cantitatile de substante intrate nu sunt egale cu cele obtinute. Asta e valabil pentru orice reactie chimica.
Ai dat pe spate pe toti cu intrebarea asta.Se pierde whisky in procesul de fabricatie asta da, tare de tot.
Sa inteleg ca tu sa obtii whisky folosesind tot whisky ca materie prima, e bun asa rau, dai inainte cai dai bine
Cand ai obtinut o bautura, aia se tine in anumite conditii si nu se pierde nimic
Ai dreptate in obtinerea oricarui produs se pierde materie si energie, DAR odata ce ai produsul finit, dupa nu se mai pierde nimic.
Tu cred ca nu te auzi ce balarii poti intreba.
Din ce crezi tu sau din ce spui tu, ar trebuie ca in magazine sa vezi sticle goale, sau pe jumate ori cat dispare din ele n ceea ce nu se intampla.
Tine tu o sticla de vin, sau de ce vrei tu si 100 de ani,daca se pierde ceva o maninca sticla aia cu totu
Deci nu stiu cine bate gardurile.Una este un proces de obtinere si alta este produsul finit.Tu ai intrebat clar Whisky deci acesta este un produs finit atunci cand se baga in sticla,cand a trecut prin toate etapele de productie.
Nu poti spune la coca ca este paine corect? Deci tu cum poti intreba daca un produs finit se pierde?
Raspunsul meu este foarte bun,intrebarea ta este total pe langa.
UN Whisky trebuie sa fie invechit corect? Pana sa fie invechit ala nu-i whisky inca,este totusi o bautura alcoolica dar nu-i whisky,dupa ce sia terminat procesul,ultimul,care o fi ala, probabil inbutelierea, sau invechirea, atunci il poti numi whisky.
Faci vin, prima data iese must, tu nu poti numi acel must vin nu ai cum.vinul este produsul finit, trebuie ca acel must sa fermenteze, logic din acea cantitate de must prin fermentatie se pierde, nu o sa iasa aceiasi cantitate de vin ca si cand era must.
Tu vii si imi dai tu mie raspunsul ca fiind eronat si nefolositor.Stai ca vin si eu sa te taxez cu intrebarea nepotrivita sa vad cum este.Pe langa ca esti praf mai si faci evaluari deci crede-ma esti praf, esti pe dinafara total.
Nu stiu cati ani ai dar de gandit nici nu se pune problema ca ai putea fi capabila de asa ceva.
Mai bine reformuleaza intrebarea, dar indiferent ce ai reformula nu o sa iti iasa, asta pentru ca sincer, habar nu ai ce ai vrut de fapt sa intrebi.
Poate ai vrut sa intrebi -dupa obtinerea produsului brut si pana la obtinerea produsului finit unde anume se produc pierderi? Poate ceva de genul asta ai vrut sa intrebi.
Deci pentru cultura mea daca vreau sa obtin vin pierd ce anume? Pierd vin? esti praf
Din moment ce imi spamezi la intrebari, e logic ca-ti pot evalua raspunsurile. Eu si cel putin +100 de persoane ( din ce reiese din profilul tau) iti consideram raspunsurile nefolositoare.
Scopul acestui site nu e sa corectezi sau sa critici intrebarile pe care le pune o persoana, ci sa o ajuti daca poti.
Din spamul tau s-a dedus ca ai inteles ce am vrut sa intreb, dar ca sa te afli in treaba si sa ai mai multe raspunsuri... A trebuit sa te bagi in seama inutil.
Nu fi batuta cu p...la in cap sa nu zic in gura eu puteam sa iti reclam intrebarea ca fiind necorespunzatoare,dar nu am facut-o,ar fi putut oricine sa iti reclame balaria de intrebare.
Concluzia este ca pe viitor pune si reformuleaza daca vezi ca cineva iti atrage atentia ca pui intrebari tampite,iar din cate spui chiat tu personal,intrebarea este prost formulata.
Deci stii,ai vazut ca intrebi aiurea dar nu faci nimic in sensul asta.
Pana la urma ce este mai nefolositor? Observatia mea sau intrebarea ta? Eu am facut o observatie,tu daca doresti sa te corectezi bine, daca nu mergi mai departe, dar nu te apuca, stiind ca esti praf, ca nu esti capabila sa formulezi o intrebare sa evaluezi tu raspunsuri.
In momentul cand nu esti capabila sa formulezi o intrebare simpla, cum crezi tu oare ca ai putea sa evaluezi tu raspunsuri? esti praf cum am spus.
anonim_4396 întreabă: