Si voresc serios ar fi asa sa vinzi cosmetica, sa isi faci un blog sa fi platita pe linkurii, dar nimic nu se compara cu video chatul, ca multi dau tepe
Si in mintea ta, unde se leaga web desing cu pensionari? Ori nu stii rolul unei virgule? Am specificat locuri de munca mai mult pentru pensionari, nu web desing *pentru alta categorie de oameni. Tu ai raspuns ca sa te afli in treaba vad, nu sa ajuti, asa ca te rog abtine-te!
Cine tia propus asa ceva? eu ti-am spus ca in aia e ceva serios, tu crezi ca banii se castiga asa usor?
Uite fix de aia nu ai inteles tu ce am zis eu ca am pus virgula dupa etc.
Scrie corect ca doar esti romanca, zi-mi si mie ce legatura au pensionari in intrebarea ta? ce legatura au ei cu munca la domiciliu?
Mai fata eu am scris ce cred eu care am exprienta in domeniu, tu ce facultate ai in informatica?
Ia si scrie tu "pensionari" cu 2de i, si apoi atrage-mi mie atentia romanasule! Si mai scrie si cu majuscula cand incepi o propozitie noua! Vad ca iti place gramatica, dar ma intreb iti place doar sa o corectezi la altii sau o aplici si pe tine? o.O Ce ti se pare atat de greu de inteles? Caut munca la domiciliu pentru pensionari.
Eu nu sunt roman, cauti de munca la domiciliu pentru pensionari? la domiciliu lor sau al altora?
Adauga anunt pe olx, publi 24 e gratis, poate sa aduca copii de la gradinita, scoala etc ca altceva nu vad
Nu il baga pe RAY25TM in seama, are probleme grave... iar ce cauti tu ma indoiesc ca vei gasi vreodata
Nu e imposibil. Stiu pe cineva ce facea pungute acasa pentru o fabricuta, doar ca nu mai are activitate si i-a bagat in somaj. Trebuie sa mai existe si alte lucuri de genul. Multumesc pentru raspuns.
anonim_4396 întreabă:
EvangelineLovin întreabă: