anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiti cu proximatie care e rata inflatiei in Romania pe anul asta sau care a fost anul trecut?

am cautat si am gasit date diferite, pe surse diferite
intuiesc : 3, 45 in 2011 si 2, 4 in martie 2012
poate sa fie atat de mica in 2012?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

*aproximatie
*ratia
Daca asa ai gasit asa estewinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred. Citisem un articol in care Isarescu pronostica pentru sfarsitul anului 2012 o tinta de inflatie de 3, 2%, iar pentru 2013 de 3%. deci ma gandesc ca nu are cum in martie sa fi fost sub 3%

| KodrutZ a răspuns:

Mai recent au estimat astia ca in 2012 o sa fie sub 2%, doar ca realitatea e undeva pe la 10-15% pe putin...
@kenu: Fix Isarescu a estimat mai recent sub 2% pe 2012, dar oricum banca nationala, prin manevrele pe care le-a facut asupra cursului, face asasinat economic asupra exportatorilor de vreo 20 de ani incoace.

| rino90 a răspuns (pentru anonim_4396):

La BNR tinta stiu ca era de 2, 5 si ca s-a obtinut anul asta un minim record, la 2, 4...
Presupun ca BRN e o sursa stabila...
ar trebui sa ma bazez numai pe asta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru rino90):

Nu stiu ce sa zic, eu nu as considera chiar ca ar fi o sursa foarte sigura. Iti trebuie strict parera de ultima ora a unui analist economic daca vrei un raspuns exact.

| agnessme a răspuns:

Daca nu ai gasit inca un job perfect.......mai ai o sansa! http://adv.justbeenpaid.com/? r=rh2h7V6zGi&p=jssbooster14 poti simplu sa lucrezi de acasa. nu trebuie sa stii calculator, decat sa tastezi! BAFTA! ASTA E SANSA TA!