| Laurentziu1234 a întrebat:

Suna ciudat poate dar de ce dominos pizza, jerry pizza, pizza hut si astea au pizza cam nepizza? Adica am impresia ca pizzele lor sunt asa prea "fast food" sau nu-mi dau seama.
De exemplu daca imi iau pizza de la un restaurant, acolo e pizza mai naturala si e alt aluat mai adevarat dar la pizzeriile enumerate mai sus au aluat congelat cred.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pentru ca sunt făcute sa iasa multe si repede de aia arata altfel ca la restaurant

| pentesterintimpuliber a răspuns:

Alea nu-s pizze, alea-s ciulamale, e alta senzatie cand mananci o pizza la cuptor de lemne pe malai, aia e pizza adevarata

| strazi1 a răspuns:

Salut, Eu am lucrat pentru Domino's in Germania, ce pot sa îți spun, sistemul este aceleași indiferent de țară. Vine 1 pizzer la 6 dimineața face aluatul și întinde pizzele până la ora 11, le pune în tavi rotunde, pe standuri de 15-20 rânduri pe verticală,pe bagă la rece, și au aluat până diseară, iar tura de după-amiaza doar le unge cu sos și ce mai are pe ea, și în cuptor, cuptor pentru covrigi... rezultatul o pizza pufoasă, care crește în stomac încet și sigur până o digeri... toate produsele in afară de pizza vin congelate, evită!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat