| RalucaIoana25 a întrebat:

Sunt minoră și nu pot folosi aplicația BT Pay fără acordul părintelui.
Dacă tata îmi dă acordul pentru aplicație.,el va vedea activitatea mea de pe bt pay?
Adică, de exemplu dacă cumpăr ceva online, acesta va primi notificare cu plata pe care o fac eu?

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna, nu cred. Totusi, de ce ai dori as te ascunzi, cumperi ceva care te baga in belele?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cum e setata aplicatia, dar tranzactia oricum va ramane in extrasul de cont si o poate vedea oricand.

| RalucaIoana25 explică (pentru dullcat):

Nu, doar că am bani destul de multi pe card despre care nu aș vrea neapărat să știe.

| Sophieka a răspuns:

Poti retrage o suma de pe card si apoi poti platii curierului cand iti livreaza coletul.
De asemenea, cand faci comanda la ceva, poti pune alt nume...Gen : Antonia George si poti pune adresa la cateva blocuri distanta, si sa mergi sa ridici coletul de acolo.

Dar sa nu faci prostii, si mai bine ai tine de bani pe cat posibil, sa aduni o suma cat mai mare ca pe viitor sa ai avans sa dai pentru o casa sau un apartament al tau etc... Nu cheltuii banii aiurea.

| Sekim a răspuns:

Notificările se primesc pe aplicația BT Pay sau numărul de telefon care aparține cardului. Daca aplicația se afla pe telefonul tau / numărul de telefon este al tău, tu vei primi notificări in legătură cu activitățile soldului.

| Freya1 a răspuns:

Eu când intru pe aplicație vad când am făcut tranzacții sau când am primit bani și ce suma.
La tine nu stiu cum e, dar la mine apare dacă ma uit (nu vine notificare, dar poti sa cauti prin alea).

Iar dacă tu vrei sa bagi bani mai mulți pe card de care nu vrei sa știe.Nu se poate.Cum intri pe aplicație îți scris "verificare sold" pe care daca apesi isi apare cat ai.