| UmbraDeVulpe a întrebat:

Sunt oameni care si daca nu le dai datele cardului ei le afla oricum? Sau asa ceva nu exista? Ca na, mi-au disparut 7 lei si nu zice nimic istoricul tranzactiilor despre chestia asta si sincer m-am gandit si ca poate mi i-a luat vreun hacker. Sau un hacker daca iti ia iti ia toti banii sau depinde? Ca, ca sa va spun sincer m-am gandit asa, ca mi i-a luat vreun hacker in asa fel incat sa nu apara nimic la istoric dar sigur o fi vorba de altceva de fapt, ca un hacker nu umbla dupa asa sume, te fura ca lumea ei, nu 7 lei si sume de astea. Sau ma insel? Voi cam despre ce ziceti ca e vorba? Despre ce credeti?

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si hackerul daca iti lua banii tot aparea tranzactia pe extrasul de cont.

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Si hackerul daca iti lua banii tot aparea pe istoricul tranzactiilor

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Ti-am mai zis si ieri, citeste extrasul de cont.

| darrio2007 a răspuns:

Comisionul de administrare al contului. Banca i-a retinut.

| haileewatson a răspuns:

Orice tranzactie este in extrasul de cont. Daca nu e acolo nu exista. Ori nu tii tu bine minte ce ai facut cu aia 7 lei, ori se afla in lista de tranzactii

| doctorandus a răspuns:

În teorie e foarte simplu: ai plătit cu cardul la hotel/eMag, hotelul/eMagul au fost hăcuite și astfel s-au aflat datele cardului tău.

| Violleta2022 a răspuns:

Ti-am mai spus ca nu ti-a disparut nimic, tu singur ai facut operatiuni de banii aia.

Mergi la banca si cere un extras de cont, ca nu ti-a furat nimeni banii.

| darrio2007 a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Toate bancile iti retin un comision lunar din cont. Suma diferă de la o bancă la alta.