anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal si mama pot mostenii sa zic asa datoriile fiicei? Daca aceasta a murit? Exista vreo lege prin care parintii trebuie sa plateasca? Ma refer la datorii la banca de exemplu sau pentru ceva cumparat in rate. Fata fiind majora si parintii nestiind de chestia asta.

Răspuns Câştigător
| durasdurpaneus a răspuns:

Din pacate ei vor trebui sa plateasca daca fata nu are ceva care sa-i fie scos la licitatie, pentru a acoperi paguba! Sau cei care au girato la imprumutul respectiv!

12 răspunsuri:
| Alllllexandra a răspuns:

Fato in ce te'ai bagat? asta imi cam suna a sinucidere pentru a scapa de vina si nu e cea mai buna optiune, crede'ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alllllexandra):

rolling on the floor) lol nu e vorba de mine. in fine.

| Alllllexandra a răspuns (pentru anonim_4396):

:O trebuia sa spui laughingm'ai speriat:-s huh ce usurare, credeam ca se reduce populatia cu unu

anonim_4396

In primul rand nu e vorba de mine! Nici macar nu sunt majora. Este vorba despre cineva apropiat familiei mele, am intrebat pentru ca ei nu stiu ce sa faca! Dar ce sa-i faci daca unele persoane se baga asa aiurea in seama ca n-au ce face, daca nu ai un raspuns nu are rost sa mai scrii serios.

Nu'i treaba ta ce fac eutongueu vezi'ti de problemele tale, de vreme ce ai pus intrebarea inseamna ca esti deschisa la sugestii, cum ar fi maturizeaza'te:O

anonim_4396

Mai bine s-ar reduce cu cei ca tine care nu stiu sa ia o problema in serios. Daca tu ai avea o problema grava ti-ar conveni sa ti se raspunda si tie asa?

anonim_4396

Si daca sunt deschisa la sugestii ce? Ma cunoaste cineva de aici?

In primul rand eu am oferit un raspuns serios,fiind ingrijorata pentru tine, ca si pentru orice alt om cu probleme, iar tu ai luat'o in ras cu ''lol'' si nu stiu ce.chiar nu ma intereseaza ca habar nu ai cum sa te comporti cu un raspuns serios asa ca pabatting eyelashes

Disperat'o,sa nu ma omori I don't want to see take a break

| skama18 a răspuns:

Pai mai bine sa le spuna la parinti si sa caute o solutie impreuna...nu poti face un imprumut substantial daca nu ai o casa, o masina cu care sa atesti k in cazul in care nu mai platesti sa i se poata lua pentru despagubire.in concluzie daca afla parintii ei poate o sa fie pedepsita dar asta e gasesc o solutie, fiecare greseste si trebuie inteles

anonim_4396

Mi s-a parut rautacios nu serios raspunsul tau. Din moment ce am zis ca e vorba despre o fata care a murit ce naiba, nu puteam sa zic ca vreau sa ma omor ca am datorii sau ceva de genul? Nu mi se pare normal sa tragi concluzii fara sa stii de fapt cum stau lucrurile!

Opreste'te te rog, nu vreau sa ma cert la ora astabatting eyelashes