Nu trebuie sa ai 18 ani daca platesti cu cardul. Iti faci cont pe siteul respectiv si daca-ti cere varsta (dar nu cred) spui 21 ani si gata. Unele siteuri accepta si plata la sosire. Daca este din afara UE platesti taxe vamale.
Depinde de unde vrei sa cumperi produsul respectiv. Eu am cumparat un tricou din Elvetia si mi-a venit in 3 saptamani la posta. Am dat banii, am luat coletul si gata. Simplu. Cand am cumparat, insa, de pe ebay, a fost diferit, am platit prin paypal, iar dupa un timp a venit coletul. Am fost multumit, la fel si vanzatorul. 18 ani trebuie sa ai ca sa comanzi. Daca nu, e in regula sa pui datele unui parinte sau unui prieten major (bineinteles, daca si ei sunt de acord). Formularul banuiesc ca stii si singura sa-l completezi, deci nu mai intru in alte detalii.
Nu e obligatoriu sa ai 18 ani, doar sa ai buletin. Plata se face doar online fie prin card sau paypal depinde de site
Pe Amazon poți comanda dar Îți trebui card cu care poți sa faci plata și nu-I neapărat sa ai 18 ani
Pai initial nu trebuie sa ai 18 ani. Trebuie doar sa ai un Credit/Debit Card si sa iti depui comanda. Iti completezi datele pe care t-i le cere respectivul site de unde vrei sa cumperi ( adresa, numele persoanei care detine cardul, varsta etc. ) si atata tot. Doar ai grija nu toate site-urile iti garanteaza ca primesti exact ce comanzi. Sper sa te fi ajutat raspunsul