| Annasicamy a întrebat:

Știți cumva o metoda buna și reală de a lucra de acasă pentru a mai face câțiva bănuți in plus? Mă gândesc la ceva cu trandafiri de săpun,nu stiu daca merita, peste tot văd reclame cu sondaje etc, nu vreau sa aud glume cu videochat s-a.m.d, mulțumesc.

10 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Cauta job-uri remote

| Fr13nd a răspuns:

Depinde ce varsta ai si ce stii sa faci. Noi avem mai multe joburi "de acasa" disponibile.

| PabloEscobarGaviria a răspuns:

Poti sa faci trandafiri din sapun, trebuie doar sa-i promivezi bine si sa ai rabdare si sa iei totul in serios. Chiar daca mia sunt si altii care fac asta, nu inseamnca ca nu o sa mearga. Good luck

| Violleta2022 a răspuns:

Merita daca ai bani sa-ti faci reclama la sapunrui, daca ai mii de prieteni pe FB si Instagram, unde poti sa-ti promovezi sapunurile confectionate.
Cu sondajele online este frectie la picior de lemn, ca muncesti 2 luni sa aduni $20 pe care ti-i ia site-ul repsectiv pentru adminsitrarea contului.

| SuperCoolDude a răspuns:

Da. Poti chiar sa iti faci o afacere din asta.
Ori poti sa iti faci propriul magazin cu site, unde iti pui lucrurile confecționate
Ori poți sa lucrezi cu un magazin online mai mare ( eMAG marketplace sau etsy ).
Exista posibilitati.

Iar la joburi, incearca sa cauti joburi remote. Joburi din alea gen part time si pe care le poti lucra acasa. Daca stii si engleza sau o limba straina, e perfect. Depinde si ce abilitati/skill-uri ai.

Cauta pe ejobs, bestjobs, indeed si Linkedin. Iti faci un cv si aia e

Bafta

| Annasicamy explică (pentru SuperCoolDude):

Mulțumesc pentru sfaturi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sondajele nu merită.

| Stefgr a răspuns:

Daca e vorba strict de cativa banuti in plus poti completa sondaje dar sa nu iti imaginezi ca te imbogatesti din asta. Eu mai completez pe aplicatia asta, trebuie sa tot dai refresh ca se epuizeaza repede sondajele. Prmiesti cam 50 centi-1 euro pe sondaje de 10 minute (zic ei) dar pe care eu le fac in 5 minute.
https://attapoll.app/join/euzzf

| Stefgr a răspuns:

Sau Marketagent tot asa cu aplicatie.
https://panel.marketagent.com/ShortReg/Registration?RefUID=3996050

| RAY a răspuns:

Daca vrei te ajut eu cu promovarea, nu te baga in aiureli cu clicuri, ideea e buna, vina si decembrie ar prinde bine